Transformers: Rise of the Beasts, νέο trailer από το Super Bowl 57

Μετά το teaser του περασμένου Δεκέμβρη, έφτασε η ώρα να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη trailer για το Transformers: Rise of the Beasts, το οποίο προβλήθηκε στο πλαίσιο του Super Bowl για να μας συστήσει ένα νέο Autobot (Mirage) που μεταμορφώνεται σε ρομπότ από μια Porsche 911 Carrera RS 3.8.

Το Transformers: Rise of the Beasts θα φέρει στον κόσμο των Transformers ορισμένα νέα είδη (Maximals, Predacons, Terrorcons) που θα εμπλακούν στην κλασική μάχη μεταξύ των Autobots και των Decepticons. Η ταινία ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά η πανδημία καθυστέρησε την παραγωγή της με αποτέλεσμα να μετατεθεί η πρεμιέρα της για τις 9 Ιουνίου 2023.

Ο σκηνοθέτης Michael Bay αφήνει την θέση του στον Steven Caple Jr (Creed II), αλλά συμμετέχει κανονικά στο project από την θέση του παραγωγού. Πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos, Dominique Fishback και Michelle Yeoh, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά το franchise των ταινιών Transformers έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $4.8 δισεκατομμύρια στο box-office από το 2007 μέχρι σήμερα.

Loading