Transformers: Rise of the Beasts, πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία

Έφτασε ο καιρός να δούμε και το πρώτο teaser trailer για το Transformers: Rise of the Beasts, την νέα ταινία της σειράς που αρχικά περιμέναμε φέτος τον Ιούνιο, αλλά η πρεμιέρα της πήρε αναβολή για έναν περίπου χρόνο και πλέον είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου 2023.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Noah, έναν πρώην στρατιωτικό, και την Elena, ερευνήτρια σε μουσείο, οι οποίοι αγνοούν την ύπαρξη των Cybertronians και κατά λάθος μπλέκονται στην διαμάχη μεταξύ των Autobots και των Decepticons.

Στο Rise of the Beasts θα γνωρίσουμε τα Maximals και Predacons, δηλαδή τα Transformers που βασίζονται σε ζώα και γίνεται εμφανής η έκπληξη του Optimus Prime όταν συναντά τον Optimus Primal. Τα νέα είδη προέρχονται από το μακρινό μέλλον και βρέθηκαν τυχαία στο παρόν λόγω ενός συμβάντος που τους επέτρεψε να ταξιδέψουν στον χρόνο.

Στο Transformers: Rise of the Beasts πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage και Tobe Nwigwe, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Steven Caple Jr.

Loading