Τρία δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store, το World War Z ένα από αυτά

Σταθερή πηγή δωρεάν παιχνιδιών για όλους το Epic Games Store εδώ και πάνω από 1 χρόνο, κάτι που σίγουρα δε μας χαλάει καθόλου και είναι ακόμα πιο καλοδεχούμενο αυτές τις ημέρες εγκλεισμού. Το κατάστημα προσφέρει για τις επόμενες επτά ημέρες (συγκεκριμένα μέχρι τις 2 Απριλίου 2020) τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει προφανώς το World War Z.

Το τελευταίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο (2006) και ταινία (2013), με τους gamers να καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ορδές των zombies σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον. Third-person οπτική γωνία και co-op 4 ατόμων για να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας είναι το Figment, ένα action-adventure που σε τοποθετεί σε έναν ιδιαίτερο σουρεαλιστικό κόσμο που θυμίζει ένα ζωντανό κωμικό μιούζικαλ.


Τέλος, το Tormentor x Punisher είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου μπορείς να σκοτώσεις οτιδήποτε κινείται (ακόμα και τον εαυτό σου) με ένα χτύπημα. Μοναδικές πίστες και έξυπνο AI που αντιλαμβάνεται το στυλ σου για να σε τιμωρήσει ανάλογα.

Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα World War Z, Figment και Tormentor x Punisher από εδώ.

Loading