Twitter Blue: Επιστροφή από αύριο και αύξηση ορίου στους 4000 χαρακτήρες ανά tweet

Πολλά τα επεισόδια και τα μπρος - πίσω με τις λειτουργίες και τα συνδρομητικά πακέτα του Twitter, αλλά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του κοινωνικού δικτύου ο Elon Musk.

Ειδικά στην περίπτωση του Twitter Blue έχουν γίνει πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρες μέχρι να καταλήξει η εταιρεία στην τελική (;) μορφή και την τιμολόγηση που θα έχει το συνδρομητικό πακέτο. Από αύριο, πάντως, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 ανοίγει και πάλι το Twitter Blue με τιμή $11 / μήνα για όσους χρησιμοποιούν iPhone και $8 / μήνα για όλους τους υπόλοιπους.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, ωστόσο, στην παρούσα φάση, είναι η ξεκάθαρη πρόθεση του Elon Musk να αυξήσει το όριο των χαρακτήρων στα tweets. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για να σχολιάσει την φημολογία, ο Musk, επιβεβαίωσε ότι σε κάποια φάση το όριο θα ανέβει από τους 280 χαρακτήρες στους 4000!

Εάν και εφόσον γίνει αυτή η αύξηση, το Twitter θα χάσει οριστικά την ταυτότητα που πάσχιζε να κρατήσει για πολλά χρόνια η αρχική ηγεσία και οι εμπνευστές του. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 2017 το όριο ανά tweet ήταν μόλις 140 χαρακτήρες, ενώ υπήρχε κατηγορηματική άρνηση στην ενσωμάτωση του περίφημου edit button που πλέον προσφέρεται στην υπηρεσία Twitter Blue.

Loading