Ubisoft: Μεταφέρει σε τηλεοπτική σειρά το παιχνίδι Driver

H Ubisoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Binge, νέα streaming πλατφόρμα για τη μεταφορά του franchise Driver σε live-action σειρά. Η σειρά αναπτύσσεται αποκλειστικά για το Binge.com, μια επερχόμενη υπηρεσία streaming από τον Allan Ungar, σκηνοθέτη του Uncharted με τον Nathan Fillion.

H υπηρεσία Binge θα επικεντρωθεί στην παραγωγή streaming βίντεο ειδικά για τους gamers. Η εταιρεία στοχεύει να το κάνει με τρόπο που σέβεται τους θαυμαστές και τα παιχνίδια που τους εμπνέουν.

Ο Ungar ανέφερε ότι:

Ως αιώνιοι οπαδοί του franchise, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια πρωτότυπη, premium και πλούσια ιστορία αφήγησης που θα οδηγήσει τους θαυμαστές σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι.

Η Binge και η Ubisoft θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά Driver το επερχόμενο διάστημα. Επί του παρόντος, γνωρίζουμε μόνο ότι η υπηρεσία Binge έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading