ViewSonic M2e: Μια εξαιρετική επιλογή για φορητό βιντεοπροβολέα

Οι προβολείς τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αποτελούν σίγουρα ένα άνετο μέσο για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, το gaming ή να παρουσιάσετε κάποιο επαγγελματικό project από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Όταν μάλιστα μιλάμε για μία φορητή συσκευή τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Αν λοιπόν θέλετε έναν LED προβολέα, που δε θα σας κοστίσει μία περιουσία, ρίξτε μία ματιά στον ViewSonic M2e πριν επιλέξετε. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε προβολές σε εξωτερικό χώρο και να έχετε την ιδανική εναλλακτική απέναντι στην αγαπημένη συνήθεια του θερινού σινεμά από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας.

viewsonic-m2e-2.jpg

Η πρώτη εντύπωση

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p. Χάρη στη φορητή του σχεδίαση και το χαμηλό του βάρος (μόλις 1 Kg) μπορεί πολύ εύκολα να σας συντροφέψει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σε μία επίσκεψη σε φιλικό σπίτι. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο τον M2, έχει μικρότερο μέγεθος (5 x 18 x 18 cm), είναι πιο short throw και έχει ταχύτερη αυτόματη εστίαση. Γενικά, ο ViewSonic M2e είναι ένας εντυπωσιακός value for money προβολέας με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, που δεν τα αναμένει κανείς από μία τόσο μικρή συσκευή.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον προβολέα (φυσικά), ένα καλώδιο τροφοδοσίας, ένα τηλεχειριστήριο, ένα εγχειρίδιο χρήσης και μία εύχρηστη θήκη, για να μπορείτε να τον μεταφέρετε παντού μαζί σας. Ο M2e έχει κομψό και λιτό design με λευκό κάλυμμα στο πάνω μέρος. Διαθέτει μία ευέλικτη βάση, για να μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να προσαρμόζετε το ύψος του πολύ εύκολα.

viewsonic-m2e-3.jpg

Εμπειρία χρήστη

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του ViewSonic M2e είναι το εύκολο setup και το φιλικό προς το χρήστη μενού. Είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε πολύ γρήγορα να θέσετε σε λειτουργία τον M2e, ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά προβολέα. Απλά τοποθετήστε τον μπροστά από έναν τοίχο, βάλτε τον στην πρίζα και ενεργοποιήστε τον. Η προηγμένη αυτόματη εστίαση και η οριζόντια και κάθετη διόρθωση keystone θα κάνουν τα υπόλοιπα και θα σας προσφέρουν αμέσως μια ισορροπημένη εικόνα. Στη συνέχεια, συνδέστε τον σε Wi-Fi και είστε έτοιμοι.

viewsonic-m2e-4.jpg

Apps, screen mirroring και συνδεσιμότητα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορα apps, όπως Netflix, YouTube ή άλλες υπηρεσίες streaming στον ViewSonic M2e, ο οποίος υποστηρίζει και ασύρματο screen mirroring, για αναμετάδοση περιεχομένου από κινητές συσκευές σε μεγάλη οθόνη.

Στην πίσω πλευρά αυτού του smart προβολέα θα βρείτε μία πληθώρα θυρών που περιλαμβάνουν HDMI 1.4, USB type C, USB type A, υποδοχή ήχου 3,5 mm και microSD. Διαθέτει επίσης μνήμη 10 GB για να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

viewsonic-m2e-1.jpg

Ποιότητα εικόνας...

Αυτός ο μικροσκοπικός προβολέας αποδίδει ολοζώντανες εικόνες 80-100 ίντσες, χάρη στην ανάλυση Full HD, το cinema supercolor, τη χρωματική ακρίβεια 125% Rec.709 και την υποστήριξη περιεχομένου HDR. Ο M2e προσφέρει ζωντανά χρώματα και ευκρινείς, ρεαλιστικές εικόνες με τη χρήση ενός λευκού τοίχου ή σεντονιού σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, παρόλο που λειτουργεί καλύτερα στο απόλυτο σκοτάδι, αυτός ο smart LED προβολέας εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και σε έναν ελαφρά φωτισμένο χώρο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μοναδική του φορητότητα σας επιτρέπει να τον πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε και να μπορείτε να μετατρέψετε κάθε μέρος σε home cinema.

...και ήχου

Ο ViewSonic M2e φέρει ηχεία Harman Kardon, για εκπληκτικά δυνατό στερεοφωνικό ήχο, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με εξωτερικό ηχείο bluetooth. Αν τον συνδέσετε και με ένα streaming dongle θα έχετε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τον M2e ως ηχείο bluetooth, αφού τα ενσωματωμένα Harman Kardon παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, ιδανική για ένα μικρό πάρτι στο σπίτι.

viewsonic-m2e.jpg


Το συμπέρασμα

Ο ViewSonic M2e είναι το τέλειο δώρο για κάθε λάτρη του κινηματογράφου. Είναι αναμφίβολα ένας εντυπωσιακός προβολέας για το μέγεθος και το βάρος του και δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα καλύτερο στην ίδια κατηγορία τιμής. Εάν θέλετε έναν ελαφρύ, φορητό προβολέα είτε για λόγους εργασίας, είτε για απλή χρήση οικιακού κινηματογράφου, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στον ViewSonic M2e.

ViewSonic M2e - Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανάλυση: Native 1080p (1920x1080)

Ηχεία: Harman Kardon

Αποθηκευτικός χώρος: Σύνολο 16 GB (10 GB διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης)

Φωτεινότητα: 1000 LED lumens

Διάρκεια ζωής πηγής φωτός έως και 30.000 ώρες χρήσης

Θύρες: HDMI 1.4, USB 2.0, USB Type A & C, Audio In & Out (bluetooth), Audio Out (3,5 mm), Micro SD, WiFi Input, Speaker

Επιπλέον δυνατότητες: Αυτόματη εστίαση, διόρθωση keystone

Loading