Virgin Galactic: Νέο video - καμπάνια για την υπηρεσία «διαστημικού τουρισμού»

Από τη στιγμή που έγινε η αρχή τον περασμένο μήνα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην προχωρήσει η υπηρεσία “διαστημικού τουρισμού” της Virgin Galactic, καθώς αυτό ήταν εξαρχής το όραμα του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της, Sir Richard Branson. Η εταιρεία δημοσίευσε μάλιστα ένα νέο video για να δείξει στους ενδιαφερόμενους πως περίπου θα είναι η εμπειρία που θα βιώσουν στο εξαθέσιο σκάφος Unity.

Το αρκετά δραματοποιημένο video συνδυάζει υλικό από animation και πραγματικές εικόνες από τις δοκιμαστικές πτήσεις του, γι’ αυτό βλέπουμε την εκτόξευση, την αποδέσμευση του από το μεταγωγικό σκάφος σε ύψος 15km, την πορεία του στα όρια του Διαστήματος, τη θέα και φυσικά την μικρή περίοδο έλλειψης βαρύτητας στο εσωτερικό του.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον περίπου 600 άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο για να συμμετέχουν στα επόμενα ταξίδια του Unity, με κάθε θέση να κοστίζει περίπου $250,000 σε αυτήν την πρώτη φάση “γνωριμίας”, ενώ αργότερα το κόστος θα ανέβει στα $450,000 για κάθε επιβάτη. Αναμενόμενα, λοιπόν, η βόλτα στο Διάστημα δεν είναι για όλους, τουλάχιστον όχι σε αυτό το αρχικό στάδιο. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι παράλληλα με τις βόλτες θα πραγματοποιούνται διάφορα επιστημονικά πειράματα σε συνθήκες μικροβαρύτητας για την ερευνητική κοινότητα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading