Vodafone Business Temperature Tag: Η νέα IoT συσκευή για απομακρυσμένο έλεγχο

Ένα ακόμη νέο προϊόν γύρω από το Internet of Things, που σχεδιάστηκε στην Ελλάδα από την Vodafone Innovus, θυγατρική της Vodafone Ελλάδας και Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου Vodafone για το IoT, διατίθεται εμπορικά στην ελληνική αγορά. Το Vodafone Business Temperature Tag είναι μια ολοκληρωμένη, digital λύση που προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει απομακρυσμένο έλεγχο των ψυκτικών της μονάδων ή άλλων χώρων, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση του εξοπλισμού από τεχνικό. Η συσκευή που πλαισιώνει την υπηρεσία φέρει τεχνολογίες αιχμής και έχει σχεδιασθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από το εξειδικευμένο τμήμα ανάπτυξης της Vodafone Innovus.

Το Vodafone Business Temperature Tag, που αναπτύχθηκε στην Αθήνα και διατέθηκε για πρώτη φορά στη Vodafone Ισπανίας το καλοκαίρι του 2021, παρέχει στις επιχειρήσεις ειδοποιήσεις και πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες σχετικές με τη θερμοκρασία, την υγρασία, την τοποθεσία και τον γεωεντοπισμό υλικών πόρων, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε διαγράμματα και ιστορικό μετρήσεων.

Επιπλέον, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Vodafone Temperature Tag που είναι διαθέσιμη σε App Store και Google play. Ο εξοπλισμός της υπηρεσίας ενεργοποιείται και τοποθετείται από τον ίδιο τον πελάτη χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση από τεχνικό, ενώ είναι κατάλληλος για ακραίες συνθήκες λειτουργίας, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένους αισθητήρες και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Vodafone Business Temperature Tag

Τα οφέλη της υπηρεσίας για τις επιχειρήσεις είναι σαφή, καθώς προσφέρει διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των συνθηκών και των χώρων όπου βρίσκονται, μέσω εφαρμογής στο κινητό και στο web, επιτρέποντας την έγκαιρη επέμβαση σε περίπτωση βλάβης. Επίσης, προσφέρει μέγιστη κάλυψη δικτύου και αξιόπιστη διασύνδεση χάρη στη χρήση του Global IoT Connectivity και στην cloud υποδομή της Vodafone.

Στα άμεσα σχέδια της Vodafone είναι η επέκταση της υπηρεσίας σε ακόμα μεγαλύτερο διεθνές εύρος, συνεχίζοντας την εμπορική διάθεση σε πολλές ακόμα χώρες, στους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading