Warcraft Arclight Rumble: Αυτό είναι το πρώτο mobile game στον κόσμο του Warcraft

Όπως το είχε προαναγγείλει, η Blizzard παρουσίασε επίσημα το πρώτο mobile game της σειράς Warcraft, το οποίο ονομάζεται Warcraft Arclight Rumble και αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά για συσκευές Android και iOS.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα προσφέρει εκτεταμένο single-player campaign στημένο στο σύμπαν του Warcraft, αλλά και multiplayer με co-op και PvP modes. Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν περισσότερους από 60 γνωστούς χαρακτήρες για να τους χρησιμοποιήσουν στις 70+ single-player αποστολές, ενώ υπόσχεται πως το gameplay θα είναι αρκετά εύκολο και διασκεδαστικό στην εκμάθηση του.

Από τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα αντιλαμβανόμαστε πως το Warcraft Arclight Rumble θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία army building και real-time μαχών, όπου ο gamer θα επιλέγει τους Leaders για να χτίσει τον στρατό του γύρω από αυτούς συλλέγοντας minis, ενώ όσο παίζει θα μπορεί να ενισχύσει τις ικανότητες του και να ενσωματώσει πανίσχυρα Spells.

Εκτός από τις 70+ αποστολές, θα δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις σε Guilds για ομαδικές αποστολές με μοναδικά έπαθλα. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και όσο παίζεις θα μαζεύει in-game νόμισμα, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να κόψεις δρόμο πραγματοποιώντας in-game αγορές.

Warcraft Arclight Rumble - [Google Play Link]

Loading