Westworld: Ακυρώθηκε επίσημα η σειρά από το δίκτυο HBO

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να μαθαίνουμε για ακυρώσεις τηλεοπτικών σειρών από τη Netflix, αλλά να που και η HBO δεν διστάζει να «κόψει» ακόμα και ηχηρές παραγωγές της. Το δίκτυο ανακοίνωσε με επιστολή στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter ότι η 4η σεζόν του Westworld ήταν η τελευταία για την φιλόδοξη σειρά, παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί είχαν προγραμματίσει μια 5η σεζόν για το φινάλε.

Στις τέσσερις σεζόν του Westworld, οι Lisa Joy και Jonathan Nolan ταξίδεψαν τους θεατές σε μια ανεπανάληπτη οδύσσεια, ανεβάζοντας τον πήχη σε κάθε βήμα τους. Είμαι ευγνώμονες τόσο σε αυτούς, όσο και στο τρομερά ταλαντούχο καστ, τους παραγωγούς και όλους τους συνεργάτες μας στις Kilter Films, Bad Robot και Warner Bros. Television.

Ομολογουμένως το Westworld προκάλεσε αίσθηση στις δύο πρώτες σεζόν του με τις τεράστιες ανατροπές και το σπουδαίο καστ, αλλά οι επόμενες θα λέγαμε ότι άρχισαν να ξεχειλώνουν αρκετά την ιστορία. Για να μην κάνουμε κάποιο spoiler απλά αναφέρουμε ότι το τέλος της 4ης σεζόν θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φινάλε για την σειρά, απλά οι δημιουργοί είχαν κάτι ακόμα να πουν για να βάλουν οριστικά μια τελεία.

[via]

Loading