WhatsApp: Δοκιμάζει τη δυνατότητα χρήσης 2 αριθμών τηλεφώνου στον ίδιο λογαριασμό

Το WhatsApp επιτρέπει εδώ και λίγο καιρό στους χρήστες να συνδέσουν τον ίδιο λογαριασμό σε πολλαπλές συσκευές, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν την δυνατότητα σύνδεσης δύο διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου στον ίδιο λογαριασμό.

Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για την υπηρεσία της Meta, καθώς το WABetaInfo έχει εντοπίσει στον κώδικα της beta έκδοσης πως πραγματοποιούνται δοκιμές που θα σου επιτρέψουν να συγχρονίζεις το ιστορικό των συνομιλιών δύο διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου στην ίδια συσκευή.

whatsapp-chat-syncing.jpg

Η λειτουργία συγχώνευσης δοκιμάζεται σε πολύ περιορισμένο αριθμό χρηστών και γι’ αυτό δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν όλοι όσοι εγκαθιστούν τις beta εκδόσεις της υπηρεσίας, επομένως, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον τρόπο υλοποίησης. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το Telegram προσφέρει ήδη αυτήν την δυνατότητα.

Αν μη τι άλλο, είναι ακόμη ένα βήμα που θα πραγματοποιήσει η Meta με σκοπό να καταστήσει το WhatsApp ως την απόλυτη messaging υπηρεσία που θα προσφέρει όλα όσα του δίνουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές συνολικά σε ένα μέρος. Πρόσφατα, άλλωστε, είδαμε πως απλοποιήθηκε και η λειτουργία μεταφοράς ιστορικού από συσκευές iOS σε Android.

[via]

Loading