WhatsApp: Έως 8 άτομα στις ομαδικές κλήσεις και video κλήσεις

Πριν από μερικές ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες από την ιστοσελίδα WABetaInfo σχετικά με την επικείμενη προσθήκη περισσότερων συμμετεχόντων στις ομαδικές κλήσεις και video κλήσεις στην υπηρεσία WhatsApp. Μέχρι στιγμής υποστηρίζεται η συμμετοχή έως 4 ατόμων σε αυτές τις ομαδικές δραστηριότητες, αλλά σήμερα μαθαίνουμε ότι ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί στην επερχόμενη αναβάθμιση της υπηρεσίας.

Η νέα λειτουργία εμφανίστηκε ήδη σε όσους χρησιμοποιούν ήδη τη beta έκδοση του WhatsApp, όπερ σημαίνει πως είναι εφικτό να συνομιλούν μέσω κλήσης ή τηλεδιάσκεψης με έως 8 άτομα ταυτόχρονα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του WhatsApp. Εφόσον πληρούται αυτή η προϋπόθεση, τότε στην έναρξη νέας ομαδικής κλήσης θα μπορείτε να επιλέξετε έως 7 επαφές από τη λίστα σας.

Ακόμη, σε περίπτωση που ένα γκρουπ περιλαμβάνει τέσσερα ή λιγότερα άτομα, τότε θα μπορείς να ξεκινήσεις απευθείας ομαδική κλήση πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Εάν τα μέλη του γκρουπ είναι περισσότερα, τότε αφότου πατήσεις το κουμπί κλήσης θα μπορείς να επιλέξεις τους συμμετέχοντες.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι νέες λειτουργίες είναι για την ώρα διαθέσιμες μόνο στη beta έκδοση του WhatsApp.

[via]

Loading