WhatsApp: Έρχεται σύντομα η μεταφορά συνομιλιών από Android σε iPhone

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp προσπαθεί να διευκολύνει τη μεταφορά του ιστορικού των συνομιλιών για τους χρήστες που μεταβαίνουν σε ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Σύμφωνα με το WABetaInfo η έκδοση 22.2.74 για συσκευές iOS θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα μεταφοράς των συνομιλιών από Android σε iPhone.

Μέχρι τώρα, οι συσκευές iOS μπορούν να μεταφέρουν τις συνομιλίες τους σε Samsung και Pixel συσκευές, αλλά όσοι χρησιμοποιούν Android και επιθυμούν να μεταβούν σε iOS δεν μπορούσαν να μετεγκαταστήσουν το ιστορικό των συνομιλιών τους.

Με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, οι χρήστες που θα έχουν συσκευές Android 12 θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Move to iOS για να ολοκληρώσουν την διαδικασία. Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα οθόνης, οι χρήστες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τη μεταφορά των συνομιλιών τους την πρώτη φορά που θα ανοίξουν την εφαρμογή WhatsApp στη νέα συσκευή iOS, καθώς δεν θα διατίθεται αργότερα η προκείμενη δυνατότητα.

Επί του παρόντος η λειτουργία μεταφοράς συνομιλιών δεν είναι διαθέσιμη και δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα κυκλοφορήσει στους χρήστες της πλατφόρμας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading