WhatsApp: Μεταφορά συνομιλιών από iPhone σε smartphones με Android 12

Η δυνατότητα μεταφοράς συνομιλιών του WhatsApp από iOS σε Android είναι πλέον γεγονός. Παρότι η νέα δυνατότητα μεταφοράς συνομιλιών είναι διαθέσιμη εδώ και μερικούς μήνες στους χρήστες των Samsung Galaxy, η Google και η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς messaging πλατφόρμας συνεργάστηκαν για την ευρύτερη κυκλοφορία της σε περισσότερους χρήστες Android.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, η νέα σειρά Pixel 6 και όλες οι συσκευές Pixel υποστηρίζουν πλέον τη μετεγκατάσταση του ιστορικού συνομιλιών WhatsApp από ένα iPhone. Η Google ανέφερε ότι η νέα δυνατότητα δεν θα περιοριστεί στις συσκευές Samsung και Pixel και θα είναι διαθέσιμη σε κάθε συσκευή που κυκλοφορεί με Android 12.

WhatsApp iOS to Android

Η διαδικασία μεταφοράς των συνομιλιών περιλαμβάνει τη σύνδεση ενός iPhone και μιας συσκευής Android μέσω ενός καλωδίου Lighting σε USB-C. Η Google επεσήμανε ότι θα ζητηθεί από τους χρήστες να σαρώσουν έναν κωδικό QR στο iPhone τους για τη μεταφορά όλων των WhatsApp αρχείων τους σε Android.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google:

Μπορείτε από σήμερα να μεταφέρετε με ασφάλεια το ιστορικό συνομιλιών και τις αναμνήσεις σας από τον λογαριασμό σας WhatsApp ενός iPhone σε Android. Συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα του WhatsApp για να δημιουργήσουμε ένα νέο σύνολο δυνατοτήτων, όλες σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τη μετάβαση από iPhone σε Android και να έχετε μαζί σας όλο το ιστορικό του WhatsApp λογαριασμού σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading