WhatsApp: Δοκιμές για in-app dialer και Hidden Groups

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp εισάγει διαρκώς νέες λειτουργίες στη δημοφιλή υπηρεσία και δοκιμάζει αρκετές άλλες που ενδεχομένως θα προστεθούν στο κοντινό ή μεσοπρόθεσμο μέλλον. Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα WABetaInfo φέρνει στο προσκήνιο δύο νέα ευρήματα από τη beta έκδοση της εφαρμογή για συσκευές Android.

Η πρώτη από αυτές είναι in-app dialer, ούτως ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας από την εφαρμογή σε επαφές που δεν είναι αποθηκευμένες στην λίστα της συσκευής μας. Είναι σαφέστατα μια πολύ χρήσιμη προσθήκη για όσους δεν θέλουν να αποθηκεύουν νούμερα που θα χρειαστούν πολύ λίγες φορές ή ακόμα και για να μην χρειάζεται να βγαίνεις από την εφαρμογή για να χρησιμοποιήσεις το dialer του smartphone.

Η δεύτερη είναι η λειτουργία Hidden Group, η οποία στοχεύει να προσθέσει μια ακόμα δικλείδα ιδιωτικότητας στα Communities. Οι διαχειριστές των Communities θα μπορούν να ελέγχουν ποιος μπορεί να ανακαλύψει και να συμμετέχει στις ομαδικές συνομιλίες, να αποκρύπτουν συγκεκριμένες συνομιλίες κλπ.

Πιθανότατα θα δούμε τα νέα χαρακτηριστικά μέσα στο επόμενο ή μεθεπόμενο μεγάλο update του WhatsApp για συσκευές Android και iOS.

[via]

Loading