WhatsApp: Προεπισκόπηση των ηχητικών μηνυμάτων πριν τα στείλεις

Η πλατφόρμα του WhatsApp προς το παρόν αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν ηχογραφημένα μηνύματα χωρίς να περιορίζονται χρονικά, αλλά και να ελέγξουν πότε άκουσαν τα αντίστοιχα ληφθέντα μηνύματα. Επιτρέπεται επίσης να επεξεργαστούν την ταχύτητα με την οποία θα ακούσουν τις ηχογραφήσεις.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς πλατφόρμα προσθέτει ακόμα ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν το ηχογραφημένο μήνυμα που θέλουν να στείλουν, πριν την αποστολή.

Προκειμένου να επωφεληθείτε της νέα λειτουργίας, κρατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο του μικροφώνου στην πλατφόρμα για να ηχογραφήσετε το μήνυμα σας, και όταν τελειώσετε επιλέξτε το εικονίδιο της διακοπής που βρίσκεται στο κέντρο, και αναπαράγετε την προεπισκόπηση του μηνύματος σας.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δυνατότητα ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να διατεθεί σε κάθε συσκευή Android και iOS, αλλά βρίσκεται ήδη σε στάδιο κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading