WhatsApp: Σύντομα εύκολη μεταφορά συνομιλιών από iOS σε Android

Το WhatsApp ετοιμάζεται να προσθέσει τη δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού των συνομιλιών των χρηστών στην πλατφόρμα από μία συσκευή iOS σε μία Android με το εργαλείο Data Restore Tool.

Μέχρι πρότινος, δεν ήταν εφικτή η μεταφορά των συνομιλιών από ένα iPhone σε ένα Android, ωστόσο, αυτό αναμένεται ότι θα αλλάξει σύντομα, καθώς το Data Restore Tool θα ενημερωθεί προκειμένου να μπορείτε να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας στο WhatsApp από iOS σε Android.

Επί του παρόντος, η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη επειδή το WhatsApp πρέπει πρώτα να ξεκινήσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις μετεγκατάστασης.

Όταν το WhatsApp εισάγει τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκινήσει η μεταφορά των συνομιλιών WhatsApp μεταξύ iOS και Android χρησιμοποιώντας το εργαλείο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα από την εφαρμογή:

  1. Μεταβείτε στην επιλογή Transfer WhatsApp Chats.
  2. Σκανάρετε τον κωδικό QR με το iPhone για να ανοίξει το WhatsApp.
  3. Επιλέξτε το Start.
  4. Εν συνεχεία διατηρήστε ξεκλείδωτο το iPhone και την εφαρμογή του WhatsApp ανοικτή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading