WhatsApp: Θα φέρει reactions στα μηνύματα της υπηρεσίας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp σχεδιάζει να προσθέσει στην πλατφόρμα της τις αντιδράσεις (reactions) μηνυμάτων. Έχουμε συναντήσει τη δυνατότητα αντίδρασης σε μηνύματα σε πολλές messaging πλατφόρμες, όπως είναι το Instagram με το γνωστό double tap, το Messenger που προσφέρει άπειρες επιλογής αντίδρασης με βάση τα emoji, το Twitter και το Signal.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες έρχονται από το WABetainfo, που υποστηρίζει ότι η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη δοκιμαστικά σε μια μελλοντική ενημέρωση για επιλεγμένους χρήστες. Επομένως, οι χρήστες του WhatsApp ενδεχομένως να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και αυτοί με τη σειρά τους διαφορετικές εκφράσεις από emoji σε μεμονωμένα μηνύματα.

whatsapp-reactions.jpg

Σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε το WABetainfo, οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για να επωφεληθούν των αντιδράσεων. Μάλιστα, εάν αντιδράσετε στο μήνυμα κάποιου που τρέχει παλαιότερη έκδοση του WhatsApp, θα λάβει ένα μήνυμα που θα του λέει να ενημερώσει την εφαρμογή.

Επί του παρόντος, παραμένει άγνωστο εάν και πότε θα κυκλοφορήσει ευρέως η νέα δυνατότητα αντιδράσεων στο WhatsApp.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading