Xenoblade Chronicles 3: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται τον Σεπτέμβριο

Ακόμα μία σπουδαία ανακοίνωση από το Nintendo Direct αυτή του Xenoblade Chronicles 3, με τη Nintendo να δημοσιεύει το πρώτο cinematic trailer του sequel που έρχεται 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους.

Η αλήθεια είναι ότι το Xenoblade Chronicles 2 δεν έπιασε τα επίπεδα αποδοχής του original, αλλά συνολικά η σειρά θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς και ένα νέο επεισόδιο δημιουργεί πάντα μεγάλες προσδοκίες στους gamers. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Nintendo επέλεξε τους χαρακτήρες Pyra/Mythra και Shulk για το roster του Super Smash Bros. Ultimate.

Στο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω γίνεται μια πρώτη γνωριμία με τους χαρακτήρες του Xenoblade Chronicles 3, ενώ παίρνουμε και μια γεύση από τις κινήσεις του κεντρικού χαρακτήρα στον κόσμο του παιχνιδιού. Γενικά φαίνεται ότι οι χαρακτήρες είναι μάλλον απόγονοι των γνωστών μας από τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Ένας αχανής κόσμος σας περιμένει στο Xenoblade Chronicles 3, το νέο επεισόδιο της βραβευμένης RPG σειράς από τη Monolith Soft. Οι gamers θα πάρουν τους ρόλους των πρωταγωνιστών Noah και Mio σε μια ταραχώδη περίοδο ανάμεσα στα εχθρικά έθνη των Keves και Agnus. Έξι χαρακτήρες από αυτά τα έθνη θα συμμετέχουν σε μια τεράστια ιστορία με τη «ζωή» να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Αναμένουμε περισσότερο υλικό από την εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες, μιας και η κυκλοφορία του Xenoblade Chronicles 3 για το Nintendo Switch τοποθετείται μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022 (δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading