Xerox ConnectKey: Μετατρέπει τον εκτυπωτή σε συνδεδεμένο "βοηθό εργασίας"

[Δ.Τ.]

Η Xerox φέρνει ακόμη μία επανάσταση στο χώρο εργασίας, λανσάροντας 29 νέους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs), με ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey. Οι νέες συσκευές έχουν απλές και ασφαλείς on-the-go δυνατότητες, cloud συνδεσιμότητα, μοναδικά λειτουργικά χαρακτηριστικά και πρόσβαση σε εφαρμογές που εκτοξεύουν την παραγωγικότητα.

Η νέα σειρά ConnectKey μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους βοηθούς εργασίας που καλύπτουν με επιτυχία τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων. Η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστίθενται στις γνωστές λειτουργίες της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης και του φαξ.

Η οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες ανεξάρτητα από την επιλογή του μοντέλου που θα κάνουν.

Ο Jeff Jacobson, Chief Executive Officer, της Xerox, δήλωσε σχετικά:

"Αφουγκραζόμαστε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο εργασιακό περιβάλλον. Η εκτέλεση των καθημερινών εργασιών έχει πλέον μεταφερθεί από το desktop στην τσέπη μας. Έχει γίνει κάτι το πολύ προσωπικό. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα πραγματικών «βοηθών εργασίας», στενά συνδεδεμένων με το περιβάλλον της mobile και cloud τεχνολογίας μέσα στο οποίο συντελούνται οι αλλαγές αυτές"

Τα νέα μοντέλα θα ανήκουν σε δύο σειρές προϊόντων, με τις ονομασίες Xerox VersaLink και Xerox AltaLink αντίστοιχα. Οι συσκευές VersaLink είναι σχεδιασμένες για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας και συμπεριλαμβάνουν 19 εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs). Η σειρά AltaLink περιλαμβάνει 10 πολυμηχανήματα (MFPs) σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή για ανάγκες μεγαλύτερου όγκου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που ξεχωρίζουν είναι:

  • Βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες: Οι ενσωματωμένες εφαρμογές – διαθέσιμες είτε απευθείας μέσω του App Gallery της Xerox, είτε δημιουργημένες αποκλειστικά για μια εταιρεία - βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ροές εργασίας προσαρμοσμένες στις δικές τους δραστηριότητες. Για παράδειγμα, η διαχείριση αρχείων, συμβάσεων ή τιμολογίων, μπορεί πλέον να απλοποιηθεί σε λιγότερα, πιο γρήγορα βήματα, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ροές εργασίας που ενεργοποιούνται μέσω των νέων συσκευών.
  • Πρωτοποριακή διαισθητική εμπειρία χρήσης: Επωφελούμενα από την πολυετή έρευνα της Xerox πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και τα 29 προϊόντα μοιράζονται ένα παρεμφερές και προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας (user interface). Η οθόνης αφής, παρόμοια με αυτή των tablets, μπορεί να προσωποποιηθεί για διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας ή διαφορετικούς χρήστες.
  • Κινητό και cloud: Οι πληροφορίες ρέουν εύκολα από τη συσκευή προς αποθηκευτικούς χώρους στο cloud, όπως το Dropbox, το Office 365 ή το Google Drive. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Ολοκληρωμένη ασφάλεια για τη συσκευή και τις πληροφορίες σας:

  • Η τεχνολογία ConnectKey εξασφαλίζει ολοκληρωμένη ασφάλεια.
  • Προσφέρει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις συσκευές, διατηρεί εμπιστευτική την επικοινωνία και τις πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης και προστατεύει τα δεδομένα και τον εξοπλισμό από κακόβουλες επιθέσεις.
  • Σε συνεργασία με τους ηγέτες του κλάδου ασφαλείας όπως η Cisco, οι συσκευές ConnectKey προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ότι παρακολουθούνται συνεχώς και είναι αξιόπιστες ακόμα και στα πιο αμφιλεγόμενα περιβάλλοντα. Τα πολυμηχανήματα AltaLink διαθέτουν ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας μέσω της McAfee.

Διαθεσιμότητα

Οι 29 συσκευές AltaLink και VersaLink θα είναι διαθέσιμες σταδιακά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

 

Loading