Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Mi Smart Projector 2 και Mesh System AX3000

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα μια εντυπωσιακή λίστα προϊόντων AIoT που διευρύνουν περαιτέρω τις προσφορές της Xiaomi για ένα έξυπνο σπίτι, καθώς και wearables για τους συνδεδεμένους καταναλωτές του σήμερα. Στα νέα προϊόντα AIoT περιλαμβάνονται τα Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) και Mi Smart Band 6 NFC.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC


Mi Smart Band 6 NFC: Ανέπαφες Πληρωμές για την εποχή μετά την πανδημία

Η ζωή κατά τη διάρκεια της πανδημίας μας έκανε να σκεφτούμε πώς να ξαναχτίσουμε μια έξυπνη, υγιή και χωρίς άγχος καθημερινότητας σύμφωνα με τους νέους κανόνες με τις αποστάσεις ασφαλείας κλπ. Με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να υιοθετήσουν αυτόν τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής, η Xiaomi αναδιαμορφώνει τις τεχνολογικές της καινοτομίες, ξεκινώντας με τα καθημερινά wearables.

Τον Μάρτιο του 2020, η Xiaomi παρουσίασε το Mi Smart Band 6, το οποίο περιλαμβάνει τη λειτουργία SpO2 που παρακολουθούσε τους δείκτες υγείας του αναπνευστικού συστήματος των χρηστών, καθώς και άλλες λειτουργίες ολιστικής παρακολούθησης της υγείας, όπως έλεγχο του ύπνου, ανίχνευση του επιπέδου του άγχους, και καθοδήγηση της αναπνοής για να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγχουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Τώρα, σε συνεργασία με τη Mastercard, η νούμερο ένα εταιρεία παγκοσμίως στη κατηγορία των wearables, ξαναφέρνει στο προσκήνιο το πολυαγαπημένο Mi Smart Band 6, εστιάζοντας στις ανέπαφες συναλλαγές. Με την προσθήκη λειτουργίας NFC, η νέα έκδοση προσφέρει έναν γρήγορο, ασφαλή αλλά και άνετο τρόπο πληρωμών. Πληρωμές που γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τα καθημερινά σας ψώνια, τις δημόσιες συγκοινωνίες ή την αγορά ενός καφέ. Πέρα από όλα αυτά, το ολοκαίνουργιο Mi Smart Band 6 NFC έχει εγκατεστημένο το Amazon Alexa, επεκτείνοντας την hands-free εμπειρία για τους ιδιοκτήτες έξυπνων σπιτιών

Xiaomi Mi Smart Projector 2


Mi Smart Projector 2: Το Φορητό σας Home Cinema

Εκτός από το Mi Smart Band 6 NFC, η Xiaomi κυκλοφορεί επίσης ένα ολοκαίνουργιο προϊόν ψυχαγωγίας της σειρά των έξυπνων οικιακών συσκευών - το Mi Smart Projector 2. Με ανάλυση 1920 x 1080 Full HD, Dolby Audio και μικρό μέγεθος, το Mi Smart Projector 2 είναι η εύχρηστη, φορητή “plug and play” συσκευή που θέλουν οι χρήστες.

Με αυτόματο keystone correction και εστίαση πολλαπλών γωνιών, η συσκευή μπορεί να προβάλει γρήγορα μια τέλεια τετράγωνη οθόνη στους περισσότερους τοίχους. Λειτουργεί επίσης με πιστοποιημένο σύστημα Android TV με ενσωματωμένο Google Assistant3, με αποτέλεσμα να προσφέρει στους χρήστες, όχι μόνο απεριόριστη ψυχαγωγία, αλλά και τη δυνατότητα έξυπνων φωνητικών εντολών για τα έξυπνα οικιακά προϊόντα τους.

Xiaomi Mesh System AX3000

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack): Μείνετε συνδεδεμένοι με το Wi-Fi 6

Σχεδιασμένο για να δίνει ενέργεια στις smart συσκευές όλου του σπιτιού, το ολοκαίνουργιο Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) προσφέρει δυνατή και αξιόπιστη Dual-Band Wi-Fi 6 κάλυψη σε χώρους μέχρι και 4.000 τμ4. Παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα 254 συνδεδεμένες συσκευές. Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες αλλά και σε λειτουργία, η συσκευή προσφέρει ιδανική απόδοση και μειωμένη καθυστέρηση με διαμόρφωση 1024QAM καθώς και υποστήριξη τεχνολογίας OFDMA και 2 x 2 MIMO.

Το έξυπνο σύστημα mesh υποστηρίζει επίσης αλλαγή δικτύου ώστε να εξασφαλίζει άνετη λειτουργία, καθώς οι χρήστες μετακινούνται σε διαφορετικά δωμάτια. Η συσκευή μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει μια διαδικασία αυτο-επιδιόρθωσης για την αναδιοργάνωση του δικτύου κάθε φορά που εντοπίζεται μια συσκευή εκτός σύνδεσης, διατηρώντας τους χρήστες συνδεδεμένους στο Wi-Fi 6 όλη την ώρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading