Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro: Σε πολύ καλή προσφορά με δωρεάν απόστολή από Γερμανία

Το ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά πατίνια έχει εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες, χάριν στην εξοικείωση του κοινού λόγω της έλευσης των Lime και Hive στη χώρα μας. Πολύς κόσμος εξυπηρετείται από αυτό το εναλλακτικό μέσο για τις μεταφορές του εντός πόλης και γι' αυτό αρκετοί σκέφτονται σοβαρά να αγοράσουν το δικό τους ηλεκτρικό πατίνι, αντί να ξοδεύουν τα χρήματα τους στις προαναφερθείσες εταιρείες.

Μία καλή προσφορά που τρέχει αυτήν την περίοδο είναι αυτή του καταστήματος Tomtop, το οποίο διαθέτει το Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro στην πολύ καλή τιμή των €443.65, με την αποστολή να γίνεται εντελώς δωρεάν από αποθήκη στη Γερμανία, επομένως, δεν έχεις να φοβάσαι για δασμούς τελωνείου.

xiaomi-mijia-electric-scooter-pro.jpg

Το Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro διαθέτει πολύ ανθεκτική κατασκευή από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, ανθεκτικές ρόδες μεγέθους 8.5'', αντέχει βάρος έως 110kg και περιλαμβάνει αναβαθμισμένο διπλό σύστημα πέδησης ABS, προστατευτικό για τη μπαταρία, αλλά και πολύ δυνατά φώτα εμπρός και πίσω. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του έχει ισχύ 300W, η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 25km/h και η αυτονομία του ικανή για να καλύψεις 45km. Ζυγίζει μόλις 12.5kg και φυσικά διπλώνει-ξεδιπλώνει πανεύκολα μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro - €443.65

Loading