Ο φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών της Xiaomi σε εξαιρετική τιμή [Video]

Το κατάστημα Tomtop επιστρέφει με πολύ ενδιαφέρουσες εκπτώσεις σε τρείς συσκευές της Xiaomi, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με τα smartphone ή έστω τα laptops της εταιρείας. Μπροστά μας βρίσκουμε τον φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών Xiaomi XPRINT, ο οποίος χωρά στην παλάμη και επικοινωνεί με συσκευές Android και iOS μέσω Bluetooth (και NFC στα Android) για να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου άμεσα και γρήγορα από οπουδήποτε.

Το Xiaomi XPRINT δέχεται πακέτα με 20 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού για την εκτύπωση των φωτογραφιών, στο οποίο έχει τοποθετηθεί ειδική επικάλυψη για είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές (κόστος περίπου €15 για κάθε 20αδα). Η τιμή του για τις επόμενες ημέρες έχει οριστεί στα €92.95 δηλώνοντας το κουπόνι XMXP111 στο ταμείο και περιλαμβάνει μέσα μια 20αδα.

Αν πάλι αναζητάτε μια φθηνή συσκευή για να επεκτείνετε την εμβέλεια του δικτύου WiFi στο σπίτι ή στο γραφείο σας, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 που κοστίζει μόλις €6.63.

Τέλος, ένα όμορφο δώρο για μικρά παιδιά θα μπορούσε να είναι το τηλεκατευθυνόμενο Xiaomi Mitu Robot Toy Building Truck, το οποίο θα το βρείτε σε τιμή μόλις €24.06 δηλώνοντας το κουπόνι XMMT28 στο ταμείο.

Loading