Yakuza: Η SEGA ετοιμάζει live action ταινία βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών

Η σειρά παιχνιδιών Yakuza έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του gaming και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο πιθανότατα θα χαρεί με την είδηση ότι ετοιμάζεται live-action ταινία βασισμένη στην υπόθεση της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety, η SEGA συνεργάζεται με τις 1212 Entertainment και Wild Sheep Content επάνω στο project και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αποδώσουν σε συνθήκες ταινίας τον αρκετά περίεργο κόσμο της σειράς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Yakuza έκανε το ντεμπούτο του τη δεκαετία του ’90 στο PlayStation 2 και εξιστορεί τη ζωή του Kazuma Kiryu, ένα μέλος της γιαπωνέζικης μαφίας, από νεαρή ηλικία μέχρι μεσήλικα. Τα παιχνίδια της σειράς περιλαμβάνουν διάφορα mini games, αρκετή δράση, κωμικά στοιχεία και πολλές παράπλευρες ιστορίες που τρέχουν παράλληλα με την κύρια υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι η ταινία Yakuza θα στηθεί γύρω από τον Kazuma Kiryu, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι έτοιμη. Σαφέστατα η όρεξη της SEGA άνοιξε μετά την πολύ καλή πορεία του Sonic the Hedgehog στο box office (περισσότερα από $300 εκατ.).

[via]

Loading