Yakuza: Like a Dragon, νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από τη SEGA

Η SEGA αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Yakuza: Like A Dragon και παράλληλα δημοσίευσε ένα νέο trailer για το παιχνίδι που εστιάζει τόσο στην υπόθεση, όσο και στη δράση.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με τον περίφημο Kazuma Kiryu, αλλά με τον Ichiban Kasuga, ένα χαμηλόβαθμο μέλος μιας μικρής Yakuza του Τόκιο, ο οποίος δέχεται αδιαμαρτύρητα να εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 ετών για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Αφότου αποφυλακίζεται, ο Kasuga διαπιστώνει ότι η φαμίλια του έχει καταστραφεί από τον άνθρωπο που εκτιμούσε περισσότερο από κάθε άλλον στον κόσμο. Ο Kasuga ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τι συνέβη μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια που έλειπε και να μάθει ποιος κρύβεται πραγματικά πίσω από την προδοσία της φαμίλιας του.

Σε ό,τι αφορά το gameplay, το Yakuza: Like a Dragon θα είναι ένα αρκετά μεγάλου μεγέθους RPG με δυναμικές μάχες, μοναδικές αποστολές, ασυνήθιστα mini-games και πολλά άλλα. Η μεγαλύτερη προσθήκη, όμως, ειναι η δυνατότητα να χτίσεις ομάδα έως 7 ατόμων, να περάσεις χρόνο μαζί τους και να αναπτύξεις τις ικανότητες τους για να γίνουν ευκολότερες οι μάχες. Επιπλέον, μπορείς να βρεις, να φτιάξεις και να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου.

Το Yakuza: Like a Dragon θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2020 για Windows PC, Xbox One και PS4, αλλά και στα Xbox Series X και PS5 όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Λέτε η 13η Νοεμβρίου να είναι η ημερομηνία που περιμένουμε για τις νέες παιχνιδοκονσόλες;

Loading