Yakuza: Like a Dragon, έρχεται σε Xbox Series X, Xbox One και PC

Με αφορμή την εκδήλωση Xbox 20/20, η SEGA ανακοίνωσε ότι θα φέρει το Yakuza: Like a Dragon στα Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και Xbox Series X, σπάζοντας έτσι την αποκλειστικότητα του PlayStation, ενώ έδειξε και ένα νέο cinematic trailer.

Σε αυτό βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Ichiban Kasuga, ένα χαμηλόβαθμο στέλεχος μιας μικρής Yakuza του Τόκιο, ο οποίος δέχεται αδιαμαρτύρητα την ποινή φυλάκισης 18 ετών για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ, δείχνοντας έτσι την αφοσίωση του. Χωρίς να χάσει ποτέ την πίστη του, εκτίει την ποινή και επιστρέφει στην κοινωνία για να διαπιστώσει ότι δεν τον περιμένει κανείς, ενώ η οικογένεια του έχει καταστραφεί από τον άνθρωπο που σεβόταν περισσότερο απ’ όλους. Μόνος και απογοητευμένος, ξεκινά μια αποστολή για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την προδοσία της οικογένειας του.

yakuza-like-a-dragon-1.jpg

Σε αντίθεση με τα άλλα επεισόδια της σειράς, στο Yakuza: Like a Dragon το σύστημα μάχης έχει γίνει turn-based. Τα διάφορα mini games (arcades, karaoke) και οι 50+ υποιστορίες εξακολουθούν να υπάρχουν για να γεμίσουν τον χρόνο του gamer.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα είναι και αυτό Smart Delivery τίτλος.

Loading