Sonic The Hedgehog: Ετοιμάζεται το sequel για τη live-action ταινία

Η live-action ταινία Sonic The Hedgehog είδε το κοινό να επιβάλει σχεδόν με το έτσι θέλω τον επανασχεδιασμό του δημοφιλή ήρωα, μετά την προβολή του πρώτου trailer, και τελικά αποδείχτηκε μια αρκετά καλή (εισπρακτικά) ταινία ξεπερνώντας τα $300 εκατ. στο box office.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που φέρνει χρήμα στο studio, ήταν αναμενόμενο πως θα ξεκινήσει η κουβέντα για sequel, καθώς ο κόσμος του Sonic έχει αρκετό υλικό και χαρακτήρες για να εμπλουτιστεί το σενάριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety, στο sequel θα επιστρέψουν ο σκηνοθέτης Jeff Fowler και οι σεναριογράφοι Pat Casey και Josh Miller, παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τους πρωταγωνιστές (Tom Wachowski, Ben Schwartz και Jim Carrey).

Δεν έχει γίνει γνωστό, επίσης, πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, κάτι απόλυτα λογικό μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Υπάρχει, ωστόσο, ένα στοιχείο για την υπόθεση, καθώς στους τίτλους τέλους της πρώτης ταινίας άφησαν να εννοηθεί ότι θα δούμε τον Tails.

[via]

Loading