Νέα κανάλια με original περιεχόμενο στο YouTube

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε το YouTube, και κατ’ επέκταση η Google, ήταν οι διαμάχες με μεγάλα κινηματογραφικά stoudio και καλλιτέχνες για τα πνευματικά δικαιώματα των videos που ανεβάζουν οι χρήστες.

YouTube New Channels Sneak Peak

Τελικά, η εταιρία ετοιμάζει την κίνηση ματ που θα αφήσει όλους ευχαριστημένους και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την υπηρεσία της, χτυπώντας μάλιστα και την καλωδιακή/συνδρομητική τηλεόραση, αφού ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία αρκετών καναλιών μέσα στο YouTube, που θα προσφέρουν original περιεχόμενο!

Τα νέα κανάλια θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την επόμενη εβδομάδα και θα περιλαμβάνουν υλικό από “πασίγνωστες προσωπικότητες και παραγωγές τηλεόρασης, κινηματογράφου, μουσικής, ειδήσεων, αθλητικών προγραμμάτων και άλλων συνεργατών του YouTube“, όπως δηλώνει ο Robert Kyncl στο επίσημο blog.

Εν συντομία να αναφέρουμε μερικά: The Wall Street Journal, The Onion, Reuters, KickTV, Motor Trend, Life + Times, Stan Lee’s World of Heroes, RIDE Channel (Tony Hawk), The Thrash Lab (Aston Kutcher). Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα εδώ.

[πηγή YouTubeblog]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Google, Internet, YouTube. Bookmark the permalink.