To YouTube ετοιμάζει τη δική του μουσική υπηρεσία (;)

youtube

Όπως όλα δείχνουν το YouTube δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω στη δική του μουσική συνδρομητική υπηρεσία η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η υπηρεσία θα μοιάζει αρκετά με το Spotify (παρέχοντας επιπλέον και video) και θα διατίθεται τόσο δωρεάν όσο και σε premium έκδοση έναντι μηνιαίας συνδρομής που θα προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα τραγουδιών.

Η συνδρομή εκτιμάται ότι θα ανέρχεται στα $9.99 το μήνα και επιπλέον θα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να απομακρύνει τις διαφημίσεις και να αποθηκεύει μουσική offline για να την ακούει και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Επιπλέον θα μπορεί να συνδυάζεται και με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Google, όπως για παράδειγμα τα γυαλιά Google Glass.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google έχει κλείσει ήδη τις περισσότερες συμφωνίες με τις μουσικές εταιρείες που χρειάζεται για το ξεκίνημα της νέας υπηρεσίας. Η υπηρεσία θα διατίθεται σε όλες τις πλατφόρμες (και σε mobile συσκευές) και ταυτόχρονα με το ξεκίνημα της, η εταιρεία ετοιμάζει και τον επανασχεδιασμό της mobile εφαρμογής του ΥouTube.

Τέλος, μια πολύ σημαντική βελτίωση έρχεται και στην Android εφαρμογή του YouTube η οποία πολύ σύντομα θα συνεχίζει να παίζει τα βιντεάκια (video και audio) ακόμα και όταν η εφαρμογή τρέχει στο background.

[via]
Loading