505 Games: Ανακοινώνει το πρώτο showcase προϊόντων για τις 17 Μαΐου 2022

Ο κορυφαίος publisher 505 Games ανακοινώνει το ντεμπούτο της πρώτης ψηφιακής παρουσίασης προϊόντων, μια ωριαία ματιά σε τίτλους που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, μια βουτιά στα επερχόμενα προϊόντα και μια ευκαιρία να γνωρίσετε λίγο πιο προσωπικά τους developers πίσω από κάθε παιχνίδι.

Με οικοδεσπότη τον πρώην παρουσιαστή του MTV Patrice Bouédibéla, το showcase θα παρουσιάσει στους παίκτες μια σειράς επερχόμενων τίτλων που η 505 είναι υπερήφανη για την κυκλοφορία τους, προσφέροντας νέο περιεχόμενο, μια ολοκαίνουργια αποκάλυψη από έναν cult developer, καθώς και συνεντεύξεις με μερικές από τις ομάδες ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε ο Neil Ralley, πρόεδρος της 505 Games, 

Καθώς η 505 συνεχίζει να αναπτύσσεται, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να μιλάμε για τους καταπληκτικούς προγραμματιστές με τους οποίους είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε και για τα υπέροχα παιχνίδια που φτιάχνουν. Με την πρώτη μας παρουσίαση, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε μερικά από τα νέα παιχνίδια που έχουμε στα πλάνα μας για το 2022 και έπειτα. Θα ήταν τιμή μας αν ο κόσμος συντονιζόταν και έβλεπε τι προετοιμάζουμε

Το πρώτο 505 Showcase θα μεταδοθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδας στις 17 Μαΐου 2022, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση ακολουθώντας το Link: https://505.games/Spring22Showcase.

Loading