A Quiet Place III: Επιβεβαιώθηκε το νέο sequel της ταινίας

Πολλές οι ανακοινώσεις της Paramount στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μετόχων της Viacom CBS (βλ. Star Trek 4, Sonic the Hedgehog 3), αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν η απόκαλυψη του John Krasinski στην ιστοσελίδα Deadline σχετικά με το μέλλον των ταινιών A Quiet Place.

Ο Krasinski επιβεβαίωσε πως θα δούμε το A Quiet Place III στους κινηματογράφους μέσα στο 2025, αλλά απέφυγε να απαντήσει αν θα βρίσκεται αυτός πίσω από τη σκηνοθεσία του νέου sequel. Η ιστοσελίδα Deadline σημειώνει, επίσης, πως η ταινία δεν έχει κάποια σχέση με το spinoff που ετοιμάζει ο Michael Sarnoski και αναμένεται στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Η βασική ιδέα του A Quiet Place αφορά ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον όπου οι εξωγήινοι έχουν εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους από τη Γη. Η οικογένεια Abbott και τα δύο παιδιά τους συμπεριλαμβάνονται στους ελάχιστους επιζώντες και προσπαθούν να προστατευτούν παραμένοντας σιωπηλοί και αθόρυβοι για όσο περισσότερο μπορούν, μιας και οι εξωγήινοι ελκύονται από τους ήχους.

Η παραγωγή του πρώτου A Quiet Place έφτασε σε ύψος μόλις $17 εκατ. και έφερε πίσω τζίρο $350.3 εκατ., ενώ το δεύτερο A Quiet Place Part II που κυκλοφόρησε πέρυσι κόστισε $60 εκατ. και έπιασε τα $297.4 εκατ. στο box office.

[via]

Loading