Star Trek: Ξεκινούν τα γυρίσματα νέας ταινίας μέσα στο 2022

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Star Trek, καθώς η Paramount ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο περίφημο “Kelvin Timeline” που ξεκίνησε το 2009 σε σκηνοθεσία J.J. Abrams.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, η παραγωγή θα ξεκινήσει το χειμώνα του τρέχοντος έτους και θα επανέλθουν στους ρόλους τους αρκετοί από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις πρώτες τρεις ταινίες (Chris Pine, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho κ.ά.)

Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση του νέου Star Trek, ενώ ο J.J. Abrams επιβεβαίωσε πως θα συμμετέχει στην παραγωγή καθαρά σε συμβουλευτικό ρόλο. Η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Matt Shakman (WandaVision) και το σενάριο θα φέρει την υπογραφή των Mark L. Smith και Noah Hawley.

Η τελευταία ταινία Star Trek Beyond κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016 σε σκηνοθεσία Justin Lin (The Fast and the Furious) και σενάριο των Simon Pegg και Doug Jung. Πέρα από την έναρξη της παραγωγής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading