Acer Connect X6E 5G CPE: Ταχύτητα και ευκολία σε σπίτια και μικρές επιχειρήσεις

Η Acer παρουσιάζει σήμερα το Connect X6E 5G CPE, ένα router για οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις, που προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη ευρυζωνική σύνδεση, κάνοντας πραγματικότητα το συνδεδεμένο σπίτι και την προσβασιμότητα σε εφαρμογές IoT μεγάλης κλίμακας, χωρίς την ανάγκη σταθερών γραμμών και εκ νέου καλωδίωσης.

Acer Connect X6E 5G CPE για το συνδεδεμένο σπίτι

Με Wi-Fi 6E και 4 x 4 MU-MIMO, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το λογισμικό QoS (Quality of Service) για να εξισορροπήσουν και να δώσουν προτεραιότητα στη χρήση δεδομένων σε όλες τις συσκευές του δικτύου τους. Το router Connect X6E 5G CPE επιτρέπει τη σύνδεση έως και 128 συσκευών στο δίκτυο ταυτόχρονα.

Acer Connect X6E 5G CPE για μικρές επιχειρήσεις

Το 5G CPE είναι ικανό να υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλαπλές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές, όπως έξυπνους μετρητές, laptops, τηλέφωνα και κάμερες παρακολούθησης, παρέχοντας τη δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών περιπτώσεων χρήσης IoT, γεγονός που το καθιστά ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις. Το router Acer Connect X6E 5G CPE μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα, και να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτη εφεδρική λύση σύνδεσης, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις θα παραμένουν συνδεδεμένες στο διαδίκτυο απρόσκοπτα.

Ολόκληρη η γκάμα συσκευών σύνδεσης και router υψηλής απόδοσης της Acer διατίθεται προς πώληση σε μεγάλα καταστήματα λιανικής, καθώς επίσης και στο Acer eStore

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το router Acer Connect X6E 5G CPE είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ευρώπη, ξεκινώντας από €299.

Loading