up_icon
Acer Gaming Laptops

Acer Predator Helios 700: Το νέο notebook με το μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDriftγια αυξημένη θερμική απόδοση

12 Απριλίου 2019 Yannis Elpidis

Acer Predator Helios 700: Το νέο notebook με το μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDriftγια αυξημένη θερμική απόδοση

Η Acer παρουσίασε σήμερα δύο νέα Predator Helios gaming notebooks στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου next@acer στη Νέα Υόρκη. Τα δύο Windows 10 notebooks συνδυάζουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμα σχεδίαση για να βρίσκονται οι gamers πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Το ολοκαίνουριο Predator Helios 700 περιλαμβάνει ένα μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDrift που ολισθαίνει μπροστά, επιτρέποντας την αύξηση της ροής αέρα απευθείας από την κορυφή του notebook,επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν τα ισχυρά του εξαρτήματα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το επανασχεδιασμένο Predator Helios 300 περιλαμβάνει κομψή, μοντέρνα εμφάνιση σε συνδυασμό με NVIDIA GeForce RTX 2070 με Max-Q Design, ή το τελευταίο GeForce GTX GPUs, καταφέρνοντας παρόλα αυτά να διατηρεί μία πολύ φιλική τιμή. Είναι κατάλληλο για task-heavy computing,καθώς το πολύ καλό του hardware παρέχει την κατάλληλη απόδοση για gaming, streaming και επεξεργασία φωτογραφιών ή video.

Συνεχίζοντας να παρέχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία, οι gamers μπορούν να απευθυνθούν στην σειρά Predator Helios της Acer για ένα ισχυρό και προσιτό οικονομικά gaming notebook. Είναι καινοτόμα, ανθεκτικά στο χρόνο και αξιόπιστα, χάρη στην προηγμένη θερμική τεχνολογία, που τα διατηρεί δροσερά ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων gaming.

James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc.

Με τους νέους επεξεργαστές Intel Core 9ης γενιάς έχουμε κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της παροχής κορυφαίων επιδόσεων και λειτουργιών συστήματος, ενισχύοντας τα καλύτερα laptops του κόσμου. Τα νέα laptops Predator Helios αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα της πολύχρονης, στενής συνεργασίας ανάμεσα στην Acer και την Intel, που στόχο έχει να ανεβάσει τον πήχη σε σχέση με τις προσδοκίες και τις απολαβές των gamers και των creators από ένα laptop.

Steven Long, Vice President, Sales and Marketing Group and General Manager, Client Computing Group sales, Intel.

Είναι υπέροχο που βλέπουμε την Acer να φέρνει ένα τόσο μεγάλο portfolio συσκευών gaming, σχεδιασμένων για τις ανάγκες πολλών διαφορετικών τύπων gamer, μέσω όλων αυτών που προσφέρουν οι νέες σειρές Predator και Nitro. Η Acer συνεχίζει τις καινοτομίες και φέρνει στην αγορά υπέροχες εμπειρίες gaming για τους καταναλωτές.

Mark Linton, General Manager, Consumer and Device Sales, Microsoft Corp.

Predator Helios 700: Εξαιρετική απόδοση και αντισυμβατική σχεδίαση

Το μοναδικά σχεδιασμένο notebook Predator Helios 700, αποτελεί ένα στρατό μοναδικών, προηγμένων τεχνολογιών έτοιμο για μάχη, καθώς περιλαμβάνει ολοκαίνουριο επεξεργαστή Intel Core i9 9ης γενιάς για κορυφαία overclockable απόδοση, NVIDIA GeForce RTX 2080 ή 2070 GPU, μνήμη DDR4 έως και 64GB, Killer DoubleShot Pro με Killer Wi-Fi 6 AX 1650 για γρήγορο και E3000, που προσφέρει μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερη δικτυακή χωρητικότητα σε απαιτητικά περιβάλλοντα ,σε σχέση με ασύρματα δίκτυα προηγούμενης γενιάς, την ώρα που ο άφθονος και ταχύτατος αποθηκευτικός χώρος διατηρεί χαμηλούς χρόνους απόκρισης. Όλη αυτή η δύναμη κάνει τα παιχνίδια να ζωντανεύουν στην οθόνη IPS FHD 17 ιντσών, με χρόνο απόκρισης 3ms και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC. Πέντε ηχεία και ένα subwoofer κάνουν το gaming συναρπαστικό, με γεμάτο και ρεαλιστικό ήχο.

Πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη και εργονομία

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Helios 700 είναι ταυτόχρονα απίστευτα χρήσιμο. Το πληκτρολόγιο HyperDrift του notebook αποτελεί τμήμα της θερμικής του αρχιτεκτονικής , που περιλαμβάνει δύο εξατομικευμένους ανεμιστήρες AeroBlade™ 3D 4ης γενιάς, πέντε χάλκινους αγωγούς θερμότητας, ένα θάλαμο ατμών και τεχνολογία Acer CoolBoost™ . Σύροντας απλά το πληκτρολόγιο προς τα εμπρός, εμφανίζονται δύο επιπρόσθετοι δίοδοι αέρα πάνω από το πληκτρολόγιο και κάτω από την οθόνη, παρέχοντας στα εξαρτήματα που παράγουν θερμότητα, περισσότερη ροή αέρα για μέγιστη ψύξη. Το γυάλινο πάνελ προσφέρει επίσης οπτική επαφή με τους θερμικούς αγωγούς.

Το HyperDrift βελτιώνει την εργονομία, αφού οι gamers, έχοντας το πληκτρολόγιο πιο κοντά τους, μπορούν να διατηρούν μία καλή απόσταση από την 17 ιντσών οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνουν τα χέρια τους. Προσφέρει την άνεση ενός desktop, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα ενός notebook. Ακόμα, διαθέτει φωτισμό RGB σε κάθε πλήκτρο, anti-ghosting και πλήκτρα MagForce WASD. Τα τελευταία χρησιμοποιούν αναλογικούς, γραμμικούς διακόπτες, που πυροδοτούν την ενεργοποίηση, αμέσως μετά την αρχική πίεση και την αυξάνουν εώς και 100% δίνοντας στους παίκτες περισσότερο έλεγχο πάνω στις κινήσεις τους. Ένα touchpad ακριβείας φέρει περίγραμμα από μπλε φωτισμό, ενώ διαθέτει δύο διακριτά κουμπιά κάτω από το μαξιλάρι για εύκολο clicking.

Ένα turbo hotkey ενεργοποιεί γρήγορα το overclocking, ενώ το νέο PredatorSense hotkey παρέχει άμεση πρόσβαση στις θερμοκρασίες των CPU και GPU, τον έλεγχο ανεμιστήρων, την ανάπτυξη μακροεντολών, το φωτισμό RGB και άλλα. Ο φωτισμός RGB σε κάθε πλήκτρο, ενισχύει επίσης το online gaming με το Predator RGB Assault-League of Legends (LoL) συνδέοντας το φωτισμό του πληκτρολογίου με την κίνηση στην οθόνη κατά τη διάρκεια της μάχης.

Acer Predator Helios 300: Ανεβάζει τον πήχη στα gaming notebooks μεσαίας κατηγορίας

Το πιο δημοφιλές gaming notebook Predator Helios 300 έγινε ακόμη καλύτερο με την προσθήκη ισχυρών χαρακτηριστικών και τεχνολογιών, ενώ φέρει εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Οι gamers θα ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο με το συνδυασμό του τελευταίου επεξεργαστή κορυφαίας επίδοσης Intel Core i7 9ης γενιάς με το τελευταίο NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU με Max-Q Design που υποστηρίζεται από ένα Turbo key για overclocking με μία κίνηση και Killer DoubleShot Pro για γρήγορο και lag-free networking. Με τον επεξεργαστή 9ης γενιάς μνήμη DDR4 2666MHz εώς και 32GB και μέχρι δύο PCIe NVMe SSDs σε RAID 0 συν ένα σκληρό δίσκο, συμπληρώνονται όλα όσα χρειάζονται οι gamers για να παίζουν τα AAA παιχνίδια του σήμερα.

Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι η εμφάνιση του νέου notebook. Το μεταλλικό του πλαίσιο τα «σπάει» με τις στυλάτες, γαλαζοπράσινες λεπτομέρειες, ενώ διαθέτει και οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιο, όπως και τα υπόλοιπα notebooks Predator. Τα λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη και η νέα σχεδίαση στο πληκτρολόγιο με σύγχρονες γραμματοσειρές Predator του προσδίδουν στυλάτη και προχωρημένη όψη.

Χάρη στο γεγονός ότι είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές της κατηγορίας του με οθόνη 144Hz, η νέα, λαμπερή οθόνη IPS Full HD 15,6 ιντσών ή 17,3 ιντσών του Helios 300 πλαισιώνεται από λεπτά περιθώρια και προσφέρει γρήγορο χρόνο απόκρισης 3ms για tear-free, απρόσκοπτη εμπειρία gaming.

Τεχνολογία ψύξης εμπνευσμένη από τη φύση

Η αποτελεσματική θερμική σχεδίαση του notebook, που ξεκλειδώνει τις πραγματικές δυνατότητες του ισχυρού hardware του Helios, το κρατά δροσερό όταν βρίσκεται εν ώρα λειτουργίας και στο peak της απόδοσης του. Το πιο σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας είναι ένα σύστημα ψύξης διπλού ανεμιστήρα, που περιλαμβάνει ανεμιστήρες Acer AeroBlade 3D 4ης γενιάς. Οι τελευταίοι είναι εμπνευσμένοι από το σιωπηλό, βιονικό μηχανισμό πτήσης της κουκουβάγιας, που αυξάνει τη ροή του αέρα και μειώνει το θόρυβο.

Τα νέα λεπτά ελάσματα 0,1mm του ανεμιστήρα φέρουν πριονωτά άκρα, winglets από την κορυφή μέχρι τη βάση, καθώς επίσης καμπυλωτό πτερύγιο κατά μήκος του εσωτερικού τμήματος κάθε ελάσματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μέχρι και 45% βελτίωση στη ροή του αέρα. Οι στρατηγικά τοποθετημένες οπές εισόδου και εξόδου μαζί με την τεχνολογία Acer CoolBoost, δίνουν τη δυνατότητα στο Helios 300 να παραμένει ήρεμο κάτω από πίεση και να διαχειρίζεται με ευκολία έντονες περιόδους overclocked gaming.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Το ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο διαθέτει διακριτές γραμματοσειρές Predator και φωτισμό 4-zone RGB. Η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα βελτιώνονται με τα νέα PredatorSense και Turbo hotkeys, τη διευρυμένη spacebar και τα κοίλα, highlighted πλήκτρα WASD, πλήκτρα βέλους και hotkeys.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα gaming notebooks Predator Helios 700 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούλιο ξεκινώντας από €2.699.

Τα gaming notebooks Predator Helios 300 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούνιο ξεκινώντας από €1.499.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις προδιαγραφές των προϊόντων και τις τιμές σε συγκεκριμένες αγορές επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα ή το www.acer.com.

Τα νέα notebooks Predator Helios 700 και Helios 300 παρουσιάστηκαν 11 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπο next@acer, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε μία γκάμα νέων συσκευών και λύσεων για gamers, creators, οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.acer.com/nextatacer.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Η Acer ανανεώνει τα επαγγελματικά laptop TravelMate P4, TravelMate Spin P4 και TravelMate P2

20 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Acer ανακοίνωσε την ανανεωμένη σειρά επαγγελματικών laptop TravelMate για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και υβριδικούς εργαζόμενους, προσφέροντάς τους μια ευρύτερη επιλογή κινητικότητας και απόδοσης. Καθένα από ...

Acer Chromebook Spin 714: Νέα premium και convertible Chromebooks

19 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε νέα Chromebook με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις απόδοσης και ανθεκτική σχεδίαση MIL-STD 810H, ειδικά κατασκευασμένα για επιχειρήσεις, καταναλωτές και οικογένειες. Οι επιπλέον λειτουργίες ...

Acer Swift 3 OLED: Το νέο πανίσχυρο laptop με Intel Core 12ς γενιάς

19 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε νέα, πανίσχυρα laptop στις δημοφιλείς σειρές Swift και Spin, όλα με επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς και Windows 11. Το Swift 3 OLED συνδυάζει μία όμορφη οθόνη με ισχυρή απόδοση ...

Τα νέα πανίσχυρα gaming desktops και monitors της Acer [CES 2022]

05 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε στο CES 2022 τα ανανεωμένα gaming desktop της σειράς Predator Orion 5000, σχεδιασμένα για gamers που απαιτούν κορυφαία απόδοση και δυνατότητα αναβάθμισης. Επίσης, αποκαλύφθηκαν τα νέα ...

Η Acer παρουσιάζει νέα πανίσχυρα gaming laptops [CES 2022]

04 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Η Acer ανακοίνωσε στο CES 2022 ανανεώσεις στις σειρές των gaming laptop Predator και Nitro, εγκαινιάζοντας τη νέα χρονιά με τα νέα μοντέλα Predator Triton 500 SE, Predator Helios 300 και Acer Nitro 5. Όλα ...

Acer Swift X: Νέες πανίσχυρες προσθήκες και επιλογή με γραφικά Intel Arc [CES 2022]

04 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Η Acer ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες προσθήκες στη λεπτή, ελαφριά και πανίσχυρη σειρά laptop Swift X με διακριτή GPU, που αποτελείται από ένα μοντέλο 14 ιντσών και ένα 16 ιντσών. Κυκλοφόρησαν επίσης, οι νέοι ...

Η Acer παρουσιάζει τρία νέα Chromebooks για οικογένειες, φοιτητές και «υβριδικούς» εργαζόμενους

03 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε σήμερα τρία νέα Chromebooks σχεδιασμένα για καταναλωτές που χρειάζονται μια ασφαλή, εύχρηστη και οικονομικά προσιτή συσκευή για παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Αυτά τα νέα ...

Acer TravelMate Spin B3: Νέο ανθεκτικό laptop ιδανικό για σχολική χρήση

22 Ιανουαρίου 2021 Techgear Team

Η Acer ανακοίνωσε το νέο convertible laptop TravelMateSpin B3 (TMB311R-32) με ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών, μια συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για αίθουσες διδασκαλίας. Η συσκευή με οθόνη αφής διαθέτει ...

Acer Chromebook Spin 514: Το πρώτο Chromebook στον κόσμο με AMD Ryzen [CES 2021]

08 Ιανουαρίου 2021 Christos Elpidis

Η Acer ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο Chromebook στον κόσμο με επεξεργαστή AMD Ryzen στο πλαίσιο του CES 2021, κάνοντας για άλλη μια φορά τη διαφορά σε σύγκριση με τους άλλους κατασκευαστές. Το Acer Chromebook ...

Η Acer ανακοινώνει νέους υπολογιστές ConceptD για creators

28 Οκτωβρίου 2020 Vangelis Kompos

Στην next@acer global press conference της Acer, η εταιρεία ανακοίνωσε νέες και αναβαθμισμένες προσθήκες στη σειρά υπολογιστών ConceptD, ένα brand premium υπολογιστών, σχεδιασμένο για επαγγελματίες και ...

Loader
techgear_icon