Acer Swift 5 και Swift 3: Ανανέωση με Intel Ice Lake και γραφικά Nvidia


  • Η τελευταία γενιά Swift 5 της Acer διαθέτει νέο επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς με γραφικά Intel Iris Plus, νέα επιλογή διακριτών γραφικών NVIDIA GeForce MX250 και βάρος μόλις 990 gr
  • Το Swift 3 πακετάρει πολύ ενέργεια στο λεπτό του (μόλις 15,95 mm) πλαίσιο, με επεξεργαστή Intel Core i7-1065G7 10ης γενιάς και προαιρετική επιλογή διακριτών γραφικών NVIDIA GeForce MX250 GPU, φροντίζοντας τα πάντα να λειτουργούν στη βέλτιστη ταχύτητα
  • Το εξαιρετικά λεπτό (7,6 mm ) Aspire C all-in-one της Acer με την εξοικονόμηση χώρου και τη λεπτή σχεδίαση, είναι κομψό και φέρει πολλές πρακτικές λειτουργίες, που θα ικανοποιήσουν τους φοιτητές, αλλά και όλη την οικογένεια

Η Acer παρουσίασε στην IFA 2019 τα ανανεωμένα μοντέλα στις δημοφιλείς σειρές των πολύ ελαφριών notebook Swift και των all-in-one desktop Aspire, όλα με επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και Windows 10.

Τα notebooks Swift 5 και Swift 3 της Acer, σχεδιασμένα για λειτουργία εν κινήσει, έχουν όλα όσα χρειάζεται ένας φορητός υπολογιστής: κομψό πλαίσιο, όμορφη σχεδίαση, λεπτά περιθώρια καθώς και εξαιρετική απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας. Κατάλληλη για φοιτητές και οικογένειες, η νέα σειρά desktop της Acer Aspire C αποτελείται από κομψά PC με εντυπωσιακά λεπτά περιθώρια, ώστε η οθόνη να είναι μεγαλύτερη και να προσφέρει μοναδική εμπειρία computing για όλες τις χρήσεις.

swift-5-sf514-54t-sf514-54gt-02-recommended.jpg

Acer Swift 5: Το πιο ελαφρύ notebook 14 ιντσών του κόσμου

Το 14 ιντσών Swift 5 της Acer είναι γνωστό ως το ελαφρύτερο στην κατηγορία του, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, με ένα πλαίσιο που διαθέτει την κατάλληλη ισορροπία κραμμάτων μαγνησίου-λιθίου και μαγνησίου-αλουμινίου. Η τελευταία γενιά με τα προαιρετικά ξεχωριστά γραφικά NVIDIA GeForce MX250 ζυγίζει μόλις 990 gr ή ακόμα λιγότερο με τα κατά αποκλειστικότητα νέα, αναβαθμισμένα γραφικά Intel Iris Pro, ενώ έχει πάχος 14,95 mm. Η οθόνη έχει στενά περιθώρια τριών πλευρών με υψηλή αναλογία screen-to-body 86,4%.

Με επεξεργαστή Intel Core i7-1065G7 10ης γενιάς και μέγιστο αποθηκευτικό χώρο 512GB PCIe Gen 3x4 SSD, οι χρήστες απολαμβάνουν δυνατή απόδοση και φανταστική ποιότητα χρωμάτων στην Full HD IPS οθόνη αφής 14 ιντσών. Το Swift 5 φέρει υποδοχή USB 3.1 Type-C πλήρους λειτουργίας,που υποστηρίζει Thunderbolt 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) και τα Windows Hello μέσω ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, το Swift 5 είναι ένα πολύ ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα δυνατό laptop με έως και 12,5 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας για παραγωγικότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ.Το Swift 5 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, προσφέροντας εως και 4,5 ώρες χρήσης με μία απλή 30λεπτη φόρτιση. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν login με ένα ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος μέσω των Windows Hello για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση.

swift-3-sf314-57-sf314-57g-02-recommended.jpg

Acer Swift 3: Μία στυλάτη και φορητή υπερδύναμη

Το στυλάτο και πολύ ελαφρύ notebook Acer Swift 3 έχει Full HD οθόνη IPS3 14 ιντσών,διατείθεται σε σκούρο γκρι και millennial pink και ζυγίζει μόλις 1,19 kg. Το Swift 3 είναι πολύ δυνατό, παρά το λεπτό του (15,95 mm) πλαίσιο. Φέρει επεξεργαστή Intel Core i7-1065G7 10ης γενιάς , γραφικά Intel Iris Plus και προαιρετικά ξεχωριστά γραφικά NVIDIA GeForce MX250 GPU, επιτρέποντας σε όλες τις λειτουργίες να πραγματοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο 512 GB PCIe Gen 3x4 SSD, 16GB LPDDR4 RAM, Thunderbolt 3 και dual-band Intel Wi-Fi 6, για πιο απολαυστική ασύρματη εμπειρία, καθιστώντας το ένα εύκολα και πλήρως φορτισμένο laptop κατάλληλο για δουλειά και παιχνίδι. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας φτάνει τις 12,5 ώρες και προσφέρει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης: 30 λεπτά φόρτισης αντιστοιχούν σε 4 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, σε συνθήκες αναπαραγωγής βίντεο.

Κατάλληλο τόσο για δουλειά όσο και παιχνίδι, το Swift 3 ζωντανεύει εικόνες και βίντεο, χάρη στην ύπαρξη των μόλις 4,37 mm περιθωρίων και της αναλογίας 84% screen-to-body.Για μεγαλύτερη ενίσχυση χρώματος το Swift 3 περιλαμβάνει επίσης τις τεχνολογίες Acer Color Intelligence και Acer ExaColor για καλύτερες και ολοζώντανες εικόνες.

aspire-c-27-c27-961-01-recommended.jpg

Σειρά Acer Aspire C : Ιδανική All-in-One για όλη την οικογένεια

Με τον αποθηκευτικό τους χώρο και την κομψή σχεδίαση, τα εξαιρετικά λεπτά (7,6 mm) Acer Aspire C all-in-one έχουν στυλάτη εμφάνιση και πολλές πρακτικές λειτουργίες, που θα ικανοποιήσουν τόσο τους φοιτητές, όσο και ολόκληρη την οικογένεια. Διατείθενται με επιλογές Full HD οθόνης IPS 27, 24 και 22 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και προαιρετικά ξεχωριστά γραφικά NVIDIA MX130 GPU. Η Aspire C είναι η ιδανική σειρά all-in-one για πολλαπλούς χρήστες με ποικίλλες ανάγκες, χάρη στον αποθηκευτικό τους χώρο 1TB μέσω M.2 NVMe SSD, 2TB με HDD 2,5 ιντσών και 32GB μνήμη DDR4-2666.

Η ιδιωτικότητα εξασφαλίζεται μέσω της αξιοποίησης του κλείστρου1 κάμερας, όταν η webcam δεν χρησιμοποιείται και μίας θύρας εξόδου HDMI, με δυνατότητα προσθήκης δεύτερης οθόνης. Υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.1 1ης γενιάς για σύνδεση περιφερειακών εξαρτημάτων, παρέχοντας ευελιξία στην κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών και απαιτήσεων, όπως εκτύπωση, gaming και χρήση mouse ή πληκτρολογίου για συγγραφή μεγάλων εργασιών. Τα μάτια των μεγαλύτερων, αλλά και των νέων προστατεύονται χάρη στο Acer Vision Care, μία σειρά από τεχνολογίες όπως η Acer Bluelight Shield, που μειώνει την έκθεση στο μπλε φωτισμό, και η τεχνολογία Flickerless, που μειώνει το τρεμούλιασμα της οθόνης για επιπλέον άνεση.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή.

Photo Gallery

Loading