Activision Blizzard: Επιβεβαίωσε την ανάπτυξη δύο mobile games στον κόσμο του Warcraft

Στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου και εν μέσω αρκετών διαταραχών στο εσωτερικό της, η Activision Blizzard επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει δύο νέα mobile games στον κόσμο του Warcraft, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τον είδος και το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας τους.

Η εταιρεία αρκέστηκε να αναφέρει πως βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης, επομένως, ένα από τα δύο βρίσκεται μάλλον πιο κοντά προς την ολοκλήρωση του. Επιπλέον, σημειώθηκε πως πραγματοποιούνται εσωτερικές δοκιμές σε προηγούμενους τίτλους της προκειμένου να προκύψουν προτάσεις για την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών σε αυτά, άρα μπορεί να έχει στα σκαριά κάποιο νέο reboot.

Από τη μία, λοιπόν, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η Activision Blizzard σκάβει στο παρελθόν της για να φέρει ιστορικά franchises στο mobile χώρο, από την άλλη θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην υλοποίηση και στις εξαγγελίες, είτε για να μην απογοητεύσει τους εκατομμύρια gamers με το τελικό αποτέλεσμα είτε για να μην τους κρατά σε αναμμένα κάρβουνα (βλ. καθυστέρηση κυκλοφορίας του Diablo Immortal).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading