Adobe Creative Suite 6 (CS6) και Creative Cloud, ανακοινώθηκαν επίσημα [Video]

Adobe Creative Suite 6

Μετά από ένα μήνα δωρεάν διάθεσης της beta έκδοσης του νέου Photoshop, η Adobe ανακοίνωσε επίσημα την ολοκληρωμένη σουίτα Adobe Creative Studio 6 (CS6), η οποία περιλαμβάνει 14 ξεχωριστές εφαρμογές που διατίθονται είτε ξεχωριστά καθεμία είτε σε πακέτα, ανάλογα με την ενασχόληση του χρήστη (σχεδιασμός, video, web κλπ.).

Ο David Wadhwani, αντιπρόεδρος της Adobe, δήλωσε:

"Οι δημιουργοί θα ανακαλύψουν πολλές καινοτομίες μέσα στο CS6, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλες τις εφαρμογές μας. Με το CS6 και το Creative Cloud λανσάρουμε νέα προϊόντα, στρεφόμαστε στις φορητές συσκευές και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου δυνατότητες δημοσίευσης, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι επαγγελματίες στο χώρο του σχεδιασμού και του video θα έχουν οτιδήποτε χρειάζονται"

Τα πακέτα είναι:

Design Standard: Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat X Pro ($1299)

Design & Web Premium: Photoshop Extended, Illustrator, InDesign, Flash Professional, Fireworks, Dreamweaver, Acrobat X Pro ($1899)

Production Premium: Premiere Pro, After Effects, Audition, Flash Professional, Illustrator, Photoshop Extended, Prelude, SpeedGrade ($1899)

Master Collection: Όλες οι εφαρμογές της Adobe ($2599)

Ακόμη, η Adobe ανακοίνωσε και τη συνδρομητική υπηρεσία Creative Cloud, που σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του CS6, αλλά και σε άλλες cloud υπηρεσίες, με $49.99/μήνα για ετήσια συνδρομή ή $74.99/μήνα για ανανέωση κάθε μήνα. Επίσης, όσοι είναι χρήστες των CS3, CS4, CS5 και CS5.5 θα πληρώνουν συνδρομή $29.99.

Όλα τα νέα πακέτα του Adobe CS6 είναι διαθέσιμα από σήμερα για προπαραγγελία (η παράδοση γίνεται μέσα σε 30 ημέρες), ενώ σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της Adobe για την παρουσίαση των CS6 και Creative Cloud.

[PR]

Loading