Adobe Photoshop Camera: Διαθέσιμη η AI εφαρμογή κάμερας δωρεάν για Android

Η εφαρμογή Adobe Photoshop Camera είναι πλέον διαθέσιμη δωρέαν στο κατάστημα Google Play για συσκευές Android, σχεδόν 7 μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Adobe Photoshop Camera ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες third-party εφαρμογές κάμερας διότι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης Sensei της Adobe που βοηθά στην αναγνώριση του αντικειμένου της φωτογραφίας και ανάλογα προτείνει τα καλύτερα φίλτρα για να απογειώσεις τις λήψεις σου.

adobe-photoshop-camera-1.jpg

Στον τομέα της επεξεργασίας υπάρχει μεγάλη ποικιλία φίλτρων (περισσότερα από 80) που μπορείς να εκμεταλλευτείς τόσο σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της λήψης, όσο και μετά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται φίλτρα όπως Studio Light, Bloom, Spectrum, Food, Natural Skies και Portrait, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η λειτουργία auto-tune για βελτιστοποίηση της λήψης με αυτόματη ρύθμιση πολλών παραμέτρων (π.χ. φωτεινότητα, σκιές).

Τέλος, η Adobe συνεργάζεται με διάφορους influencers και διασημότητα για να ενσωματώσει τα δικά τους φίλτρα στην εφαρμογή, όπως για παράδειγμα η Billie Eilish, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εσύ τον δικό σου μοναδικό φακό και να τον μοιραστείς με άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής.

Adobe Photoshop Camera - [Google Play Link]

[via]

Loading