Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch το Δεκέμβριο

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις remastered εκδόσεων παλαιότερων τίτλων της Nintendo για το Nintendo Switch, με την εταιρεία να παρουσιάζει στην E3 2021 το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp και να ορίζει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 3η Δεκεμβρίου 2021.

Η Nintendo ανέφερε ότι τα Advance Wars έχουν “ξαναχτιστεί” από την αρχή για το Nintendo Switch με ενισχυμένα γραφικά και gameplay προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία της παιχνιδοκονσόλας της, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τα full campaigns των δύο τίτλων, τοπικό Vs mode έως 4 παικτών, αλλά και online multiplayer έως 4 παικτών.

advance-wars.jpg

Την ανάπτυξη του Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp έχει αναλάβει η WayForward, η οποία έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους “ανακαινίσεις”, μιας και ασχολήθηκε τα προηγούμενα χρόνια με τα Contra 4, Double Dragon Neon και Ducktales: Remastered.

Η αρχή για τη σειρά Advance Wars είχε γίνει το 1988 από το Famitsu, δηλαδή την έκδοση του NES για την Ιαπωνία, ακολούθησε το Advance Wars για το Game Boy Advance το 2001 και μετά από δύο χρόνια το Advance Wars 2: Black Hole Rising. Θεωρούνται από τα καλύτερα παιχνίδια που είδε ποτέ η φορητή παιχνιδοκονσόλα της Nintendo και αναμένεται ότι θα σημειώσουν μεγάλη επιτυχία και στο Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading