Ακόμη περισσότερα games για PC στην υπηρεσία Google Play Games!

Η Google διοργανώνει αυτή την εβδομάδα το Google for Games Developer Summit και κάνει μια σειρά από ανακοινώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες Google Play. Μία από τις σημαντικότερες είναι η προσθήκη περισσότερων παιχνιδιών για PC στην υπηρεσία Google Play Games.

Το Google Play Games ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2021 ως ένας τρόπος για τους gamers στα Windows 10 και 11 να παίζουν παιχνίδια Android στο desktop ή το laptop τους. Σε μια ανάρτηση στο επίσημο blog της, η Google αποκάλυψε ότι η υπηρεσία Play Games θα επεκταθεί προσφέροντας μια επιλογή πραγματικών παιχνιδιών PC. Μερικά από τα παιχνίδια που είναι ήδη διαθέσιμα περιλαμβάνουν τα Lineage2M, Odin: Valhalla Rising, Genshin Impact και Dragonheir: Silent Gods.

Η ανακοίνωση της Google για την προσθήκη παιχνιδιών για PC στο Google Play Games έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Microsoft ότι θα τερματίσει την υποστήριξη του Windows Subsystem for Android, το οποίο προσέφερε έναν άλλο τρόπο για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Android στο Windows 11.

Εκτός από αυτή την ανακοίνωση, η Google αποκάλυψε επίσης ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Google Play Pass, το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019 και προσφέρει μια επιλογή παιχνιδιών Android για να παίξετε με μία μηνιαία χρέωση. Η Google δήλωσε ότι από σήμερα, ορισμένοι χρήστες του Play Pass θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικά αντικείμενα in-game και εκπτώσεις για ορισμένους τίτλους. Αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν τα EA SPORTS FC Mobile, Mobile Legends: Bang Bang, MONOPOLY GO! και Roblox.

Επιπλέον, το βασικό Google Play Store προσθέτει πρόσβαση σε βίντεο του YouTube για ορισμένα παιχνίδια στη λίστα του καταστήματος και στην κύρια σελίδα των παιχνιδιών. Επιπρόσθετα, ορισμένα παιχνίδια που περιλαμβάνουν in-game διαφημίσεις θα περιέχουν πλέον διαδραστικά στοιχεία.



Τέλος, οι προγραμματιστές παιχνιδιών Android που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Play Games Services μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν διάφορες επιλογές εισόδου (sign-in). Οποιαδήποτε πρόοδος στο παιχνίδι και τα επιτεύγματα που πραγματοποιούνται από τους παίκτες θα είναι προσβάσιμα με τον ίδιο λογαριασμό αν συνδεθούν σε άλλη συσκευή.

[Google]

Loading