Alba - A Wildlife Adventure και Shadow Tactics διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με δύο ακόμη παιχνίδια συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες δωρεές του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο αυτή τη φορά επέλεξε τα Alba - A Wildlife Adventure και Shadow Tactics: Blades of the Shogun για να κεράσει όλους όσους διατηρούν λογαριασμό στην πλατφόρμα του.

Το Alba το γνωρίσαμε μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade το 2020 και πρόκειται για ένα χαλαρό adventure game όπου ο απώτερος στόχος σου είναι να βοηθήσεις στην διάσωση των σπάνιων ειδών ζωής σε ένα φανταστικό νησί. Ανάμεσα στις αποστολές συμπεριλαμβάνεται η διάσωση ζώων, η φωτογράφιση και ταξινόμηση τους σε κατάλογο, ο καθαρισμός του νησιού και η συμμετοχή στις διαδηλώσεις για να αποτραπεί η κατασκευή ενός τεράστιου ξενοδοχείου στην περιοχή.

Το Shadow Tactics είχε περάσει και πάλι από τα δωρεάν games του καταστήματος και πρόκειται για ένα real-time παιχνίδι στρατηγικής με τον gamer να διαχειρίζεται μια μικρή ομάδα χαρακτήρων, με τον καθένα να διαθέτει μοναδικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν σε συγκεκριμένα σημεία κάθε αποστολής. Αντί, βέβαια, για κομμάντο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην εποχή των σαμουράι στην Ιαπωνία.

Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα για να τα προσθέσετε δωρεάν στην βιβλιοθήκη σας έως και την επόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.

Alba - A Wildlife Adventure - [Epic Games Store Link]

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - [Epic Games Store Link]

Loading