AMD

AMD Radeon RX 6000: Πρώτη επίσημη εικόνα για τη νέα κάρτα γραφικών της εταιρείας

Η AMD έχει προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιήσει δύο online εκδηλώσεις για την παρουσίαση των νέων CPUs (αρχιτεκτονική Zen3) και GPUs (αρχιτεκτονική RDNA2) στις 8 και 28 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα, ωστόσο, προχώρησε ήδη στη δημοσίευση της πρώτης εικόνας για την επερχόμενη κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 6000 για να φτιάξει το κλίμα.

Μάλιστα, η AMD επέλεξε το δημοφιλέστατο παιχνίδι Fortnite για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους εν δυνάμει αγοραστές. Σαφέστατα το Fortnite δεν είναι και το πιο απαιτητικό παιχνίδι στον κόσμο, αλλά από πλευράς marketing είναι μια καλή κίνηση από πλευράς AMD.

Από την επίσημη εικόνα της AMD Radeon RX 6000 διακρίνουμε τους τρεις μεγάλους ανεμιστήρες για την ψύξη της, το διπλό 8-pin connector (θα καταλαμβάνει 2 θέσεις) και στο πίσω μέρος τις υποδοχές 2x DisplayPort, 1x HDMI (πιθανότατα HDMI 2.1) και 1x USB Type-C (!) που πιθανότατα υποδηλώνει υποστήριξη Thunderbolt.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις νέες GPUs της AMD θα έχουμε στις 28 Οκτωβρίου 2020, αλλά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαρροές ή/και επίσημες αποκαλύψεις από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Loading