Αναφορά: Έρχονται νέα iPad στα τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου

Η Apple αποκάλυψε πρόσφατα τα νέα MacBook Air με επεξεργαστή M3, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα σχετικά με τα ανανεωμένα μοντέλα iPad που φημολογούνται εδώ και αρκετό καιρό. Παρόλα αυτά, ο συχνά αξιόπιστος Mark Gurman του Bloomberg ισχυρίζεται πως στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου θα δούμε νέα iPad Pro, iPad Air, Magic Keyboard και Apple Pencil. Δεν είναι σαφές αν η Apple θα πραγματοποιήσει μια κεντρική εκδήλωση με επίκεντρο το iPad ή αν θα κάνει αυτές τις ανακοινώσεις νέων προϊόντων μέσω δελτίων τύπου.

"Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει ανανεωμένα iPad Pros, νέα iPad Air (συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης 12,9 ιντσών), ένα Magic Keyboard και ένα αναβαθμισμένο Apple Pencil. Αναζητήστε αυτό το νέο υλικό περί τα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο, καθώς τότε θα πρέπει να είναι έτοιμο το συνοδευτικό λογισμικό iPadOS 17.4", γράφει ο Gurman στο newsletter του.

Το iPad Pro της Apple αναμένεται να διαθέτει το chip M3, οθόνη OLED και συνολικά λεπτότερο σχεδιασμό. Το iPad Air θα διαθέτει το chip M2 και ένα νέο μοντέλο 12,9 ιντσών. Και τέλος, το νέο Magic Keyboard αναμένεται να διαθέτει κατασκευή από αλουμίνιο και μεγαλύτερο trackpad, ενώ το Apple Pencil θα προσφέρει νέες εναλλάξιμες μύτες.

[via]

Loading