Αναβολή στην κυκλοφορία των Far Cry 6 και Rainbox Six Quarantine

Η Ubisoft αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία των Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη τους που οφείλονται στην πανδημία COVID19, με αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια να συμπεριληφθούν στο ρόστερ της εταιρείας για το επόμενο οικονομικό έτος, δηλαδή μετά το Μάρτιο του 2021.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, ειδικά για το Far Cry 6 που περιμέναμε στις 18 Φεβρουαρίου 2020, ενώ το Rainbow Six Quarantine ούτως ή άλλως ήταν “ορφανό” από ημερομηνία κυκλοφορίας. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα video games της Ubisoft (Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Just Dance 2021, Prince of Persia: Sands of Time remake και Riders Republic) θα βγουν κανονικά στην αγορά πριν τις 31 Μαρτίου 2020.

Γνωρίζουμε ότι περιμένετε με αγωνία να πάρετε στα χέρια σας το Far Cry 6, παρόλα αυτά, θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο προκειμένου να σας προσφέρουμε μια εμπειρία αντάξια των προσδοκιών σας και ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε άριστες συνθήκες για τις ομάδες μας σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading