Andor: Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί τον Αύγουστο του 2024

Ανάμεσα στις μεγάλες ανακοινώσεις που έγιναν στο πλαίσιο του Star Wars Celebration σχετικά με νέες ταινίες, νέες σειρές και ημερομηνίες πρεμιέρας, υπήρξε και μια αποκάλυψη για την κορυφαία (ίσως) σειρά που είδαμε να ξεπηδά μέσα από τον κόσμο του Star Wars, το Andor.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Tony Gilroy, η δεύτερη σεζόν του Andor είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος μέσα στον Αύγουστο (γυρίσματα, παραγωγή) και έπειτα θα χρειαστούν περίπου 1 χρόνο για να ολοκληρωθεί η post-production δουλειά, επομένως, υπολογίζει πως θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον Αύγουστο του 2024.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση παρακολούθησαν ορισμένα videos όπου είδαν βασικούς χαρακτήρες (Cassian, Dedra, Bix, Syril) να βρίσκονται σε φάση ανασυγκρότησης για να προετοιμαστούν για την επόμενη μάχη. Η δεύτερη σεζόν θα είναι και η τελευταία, όπως το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή, καθώς γίνεται όλη η προεργασία της Αντίστασης για να φτάσουμε στα γεγονότα της ταινίας Rogue One.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο θα δούμε στο Disney+ το Ahsoka, πριν τελειώσει η χρονιά το Star Wars: Skeleton Crew, ενώ περιμένουμε σε μεταγενέστερο χρόνο τρεις νέες ταινίες Star Wars (μία με πρωταγωνίστρια την Daisy Ridley).

Loading