Επόμενος σταθμός για τη Google η κατασκευή robots!

andy_rubin

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των New York Times, η Google έχει εξαγοράσει σε ΗΠΑ και Ιαπωνία επτά εταιρείες που εξειδικεύονται στα ρομποτικά συστήμα προκειμένου να τη βοηθήσουν να δημιουργήσει μία νέα γενιά ρομπότ που θα μπορεί να αυτοματοποιεί τη διαδικασία συναρμολόγησης ηλεκτρονικών ειδών αλλά και να φέρει εις πέρας τις αυθημερόν παραδόσεις της εταιρείας.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη νέα πρωτοβουλία είναι ο Andy Rubin, ο πρώην επικεφαλής του Android που αποχώρησε από τη θέση του τον περασμένο Μάρτιο. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν μας έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο φιλόδοξο project, ωστόσο ανώνυμες πηγές κάνουν λόγο για μια ακόμα προσπάθεια της Google να ανταγωνιστεί την Amazon στον τομέα των ηλεκτρονικών αγορών.

Πράγματι θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες o Jeff Bezos της Amazon ανακοίνωσε την ανάπτυξη ιπτάμενων drones για την παράδοση των παραγγελιών της δημοφιλούς υπηρεσίας. Όπως όλα δείχουν, σύντομα θα μπορούμε να αποφασίζουμε αν οι παραγγελίες μας καταφθάνουν στο σπίτι μας με τη βοήθεια ιπτάμενων drones ή robot...

[via]
Loading