Angry Birds: Έφτασαν τα 500 εκατομμύρια downloads! [Video]

Ακόμα ένα απίστευτο ρεκόρ για τη Rovio και το Angry Birds, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα πως τα... αγαπητά πουλάκια ξεπέρασαν το φράγμα των 500 εκατομμυρίων downloads!

Angry Birds Milestone

Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε 200000 έτη ή 300 εκατομμύρια λεπτά καθημερινού συνολικού χρόνου παιξίματος, σε 266 δισεκατομμύρια συνολικές πίστες. Περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια πουλάκια πετάχτηκαν με την σφεντόνα με 44 δισεκατομμύρια αστεράκια να μαζεύονται από τους χρήστες:

Όπως δηλώνει ο CEO της Rovio, Mikael Hed:

"Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα για εμάς, και είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι να βλέπουμε ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων απολαμβάνει τα παιχνίδια μας. Θα παραμείνουμε αφοσιωμένοι στη δημιουργία περισσότερων διασκεδαστικών εμπειριών για τους απανταχού φίλους των Angry Birds"

Το παγκόσμιο gaming-franchise με το όνομα "Angry Birds" αποτελείται από την τριλογία παιχνιδιών Angry Birds, Angry Birds Seasons και Angry Birds Rio, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλες τις mobile πλατφόρμες (από iOS και Android μέχρι εσχάτως σε Symbian S40), όπως επίσης στο κοινωνικό δίκτυο Google+ και στα καταστήματα εφαρμογών Intel AppUp, Chrome Web Store και Mac App Store.

Εξάλλου, η Rovio ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το πρώτο επίσημο κατάστημα λιανικής με θέμα τα Angry Birds, στο Ελσίνκι καθώς τα εμπορεύματα με ήρωες τους δημοφιλείς χαρακτήρες έχουν αποδείξει ότι αποτελούν δυνατό χαρτί στην εταιρεία, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.


Angry Birds smashes half a billion downloads by TechGear

[πηγή iPhoneHellas]
Loading