Nokia Asha 200,201,300,303: Νεανικά τηλέφωνα σε προσιτές τιμές [Videos]

Η Nokia World 2011 ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα και ο Stephen Elop δήλωσε ότι στόχος της εταιρίας είναι να φέρει το Internet σε ακόμη 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους από τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Έτσι, ανακοίνωσε τη νέα σειρά Nokia Asha, η οποία αποτελείται από τέσσερα νέα μοντέλα (200/201/300/303) με λειτουργικό σύστημα Symbian S40 σε αρκετά προσιτές τιμές. Να σημειώσουμε ότι η Nokia ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με τη Rovio φέρνοντας τα Angry Birds στις συσκευές Symbian Series 40!

Nokia Asha 200

Πρόκειται για τη νέα dual-SIM συσκευή της Nokia με δυνατότητα εναλλαγής καρτών χωρίς να απαιτείται κάθε φορά η απενεργοποίηση της (Easy Swap). Με λειτουργίες social networking, email και IM, υποστήριξη RenRen, Orkut και Flickr και νεανικά χρώματα, αποτελεί ιδανική λύση για όλους τους νέους που θέλουν να βρίσκονται συνδεδεμένοι κάθε λεπτό. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνει την αγαπημένη τους μουσική, καθώς η συσκευή διαθέτει Mp3 Player, αποθηκευτικό χώρο μέχρι 32GB και εξαιρετική μπαταρία αυτονομίας 52 ωρών για αναπαραγωγή μουσικής. Τέλος, όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς Nokia Asha, έρχεται με το νέο Nokia Browser, που συμπιέζει τα δεδομένα έως 90% σε cloud, γλιτώνοντας χρόνο και όγκο δεδομένων. Το Nokia Asha 200 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τιμή των €60 (προ φόρων) κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2011.


Nokia Asha 200 - Colourful QWERTY messenger with... by TechGear

Nokia Asha 201

Μια παρόμοια συσκευή με το Nokia Asha 200 με τη διαφορά ότι δεν υποστηρίζει δύο κάρτες SIM. Κατά τα άλλα, το Nokia Asha 201 απευθύνεται επίσης στο νεανικό κοινό  που θέλει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους φίλους του και να ακούει μουσική, πάντα φυσικά σε προσιτή τιμή. Η συσκευή διαθέτει ηχεία υψηλής απόδοσης και ραδιόφωνο, υποστηρίζει push email, καθώς και τη δημοφιλή εφαρμογή μηνυμάτων Whatsapp. Η τιμή του Nokia Asha 201 υπολογίζεται στα €60 (προ φόρων), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012.


Nokia Asha 201 - Colourful QWERTY messenger with... by TechGear

Nokia Asha 303

Πρόκειται για μια συσκευή με μεγάλη capacitive touchscreen οθόνη 2.6'' και QWERTY πληκτρολόγιο. Διαθέτει επεξεργαστή 1GHz και υποστήριξη 3G και WLAN για ταχύτερη εμπειρία Internet, ενώ αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να βρίσκονται συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κύκλο τους, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες email, social networks και IM από το homescreen της συσκευής. Επιπλέον, διαθέτει (όπως προαναφέραμε) προεγκατεστημένο το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds Lite, τις εφαρμογές Facebook Chat και Whatsapp καθώς και την τελευταία έκδοση Nokia Maps. Το Nokia Asha 303 αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους στην τιμή των €115 (προ φόρων).


Nokia Asha 300 - Fast and affordable touch 3G... by TechGear

Nokia Asha 300

Μια ακόμα συσκευή που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την ευκολία του keypad. Όπως και το Nokia Asha 303, έρχεται με επεξεργαστή 1GHz και 3G, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης από το homescreen της συσκευής. Η συσκευή διαθέτει αποθηκευτικό χώρο μέχρι 32GB, camera 5 MP, MP3 Player, ραδιόφωνο και Bluetooth. Η τιμή του υπολογίζεται στα €85 (προ φόρων) και η κυκλοφορία του αναμένεται για το τέταρτο τρίμηνο του έτους.


Nokia Asha 303 - Stylish Smarter QWERTY with... by TechGear

[πηγή nokia]
Loading