Οι Anonymous τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας [Video]

Οι Anonymous συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για τη νομιμοποίηση της κάνναβης σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκινώντας τη δεύτερη φάση της επιχείρησης "OpCannabis 420".

Σε νέα δήλωση της, η δημοφιλής ομάδα hackers καλεί όλο τον κόσμο να κατεβεί σε πορείες (ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου), απειλώντας ταυτόχρονα να αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των "narco-warriors", των ανθρώπων που επωφελούνται από τη συγκεκριμένη απαγόρευση:

"Χαιρετίσματα από τους Anonymous και την Team Vendetta,

Όπως πολλοί γνωρίζουν, η επιχείρηση "OpCannabis 420" είναι η προσπάθεια μας να φέρουμε κοντά όλους όσους κάνουν χρήση κάνναβης για το σκοπό της νομιμοποίησης. Οι προσπάθειές μας έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά την ενημέρωση του κόσμου. Η υποστήριξη που δεχτήκαμε ξεπέρασε και τα πιο τρελά μας όνειρα.

Τώρα, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη δεύτερη φάση της "Operation Cannabis 420" που επικεντρώνεται σε δύο στόχους: 1) Οργάνωση διαδηλώσεων σε όλο τον κόσμο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης, η πρώτη εκ των οποίων έχει προγραμματιστεί για την 1η του Οκτωβρίου και 2) το "ξεσκέπασμα" των λεγόμενων narco-warriors.

Αυτοί είναι κυρίως τα συνδικάτα της αστυνομίας, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, οι βιομηχανίες καπνού και αλκοόλ, οι λομπίστες των οργανώσεων αυτών και οι πολιτικοί που λαμβάνουν μίζες για να νομοθετούν υπέρ τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν οικονομικό συμφέρον στη διατήρηση της απαγόρευσης της κάνναβης και είναι πρόθυμοι να διαδώσουν ψέματα, να φυλακίσουν τους χρήστες κάνναβης και να καταστρέψουν τις ζωές αθώων ανθρώπων. Όχι πια. θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέρα και νύχτα μέχρι να λήξει αυτός ο άδικος πόλεμος.

Αυτό είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα. Κάθε άνθρωπος που κάνει χρήση κάνναβης ή στηρίζει το δικαίωμά μας να το κάνουμε πρέπει να πάρει θέση τώρα.  Έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούν τις θαυματουργές ιδιότητες της μαριχουάνας. Έχει αποδειχθεί ότι η THC μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα του εγκεφάλου και να επιβραδύνει τον επανασχηματισμό τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι η κάνναβη είναι εξαιρετικά επωφελής στους ασθενείς με καρκίνο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη...

Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε τέλος σε όλο αυτό μια για πάντα. Οργανώστε την 1η Οκτώβρη μια πορεία για την πόλη/χωριό σας. Ενημερώστε τους πάντες. Αυτός ο αγώνας μπορεί να κερδηθεί με απλά μαθηματικά. "

[πηγή bigbuds]

Advertisements
This entry was posted in Featured, Internet, Misc and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Οι Anonymous τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας [Video]

  1. Pingback: Οι Anonymous τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας [Video]