Αντίο Windows 7, ώρα για Windows 10 Pro με μόλις €8.88!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το οριστικό τέλος στην υποστήριξη του Windows 7 από τη Microsoft (με ορισμένες επί πληρωμή εξαιρέσεις για επιχειρήσεις), επομένως, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για αναβάθμιση του υπολογιστή σε Windows 10. Αν αναρωτιέστε ποιος μπορεί να χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα Windows 7 στον υπολογιστή του, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε πως μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019 κατείχε ποσοστό 32.74% επί του συνόλου των Windows PCs παγκοσμίως!

Εάν, λοιπόν, εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε Windows 7 στον υπολογιστή σας θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι η Microsoft δεν θα προσφέρει καμία αναβάθμιση ασφαλείας ούτε επιδιορθώσεις, ούτε τεχνική υποστήριξη για οποιδήποτε ζήτημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας θα πάψει να λειτουργεί, αλλά θα είστε εκτεθειμένοι σε σοβαρούς κινδύνους από ιούς. Malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις και οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Windows 7 και παράλληλα να λαμβάνουν υποστήριξη από τη Microsoft, θα πρέπει να πληρώσουν μέσα στο 2020 περίπου $25 για κάθε υπολογιστή που διαθέτει Windows 7 Enterprise, ποσό που θα διπλασιάζεται κάθε χρόνο μέχρι το οριστικό τέλος και για αυτούς που θα έρθει το 2023.

Αντιλαμβάνεστε ότι το κόστος είναι μεγάλο και η στροφή στο Windows 10 μοιάζει μονόδρομος. Το κόστος για αγορά άδειας απευθείας από τη Microsoft ξεκινά από τα €139 και φτάνει μέχρι τα €309, ωστόσο, υπάρχει λύση για να προχωρήσεις στην αναβάθμιση με πολύ λιγότερα χρήματα. Αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα Keysworlds.com!

keysworlds-promo.jpg

Εκεί θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε άδειες χρήσης για Windows 10 Pro από μόλις €8.88, καθώς και. πακέτα που συμπεριλαμβάνουν και το Office 2016/2019. Με χρήση του κουπονιού KWNY35 στο ταμείο, κερδίζετε έκπτωση 35% για να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Γνωρίστε το Keysworlds.com

Το Keysworlds είναι ένα κατάστημα πώλησης αδειών χρήσης για λογισμικό της Microsoft και διαθέτει ξεχωριστό αυτοματοποιημένο σύστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών που εγγυάται ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι στο 100%. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα σας έρθει ένα email με τον κωδικό σας στη διεύθυνση που δηλώσατε. Στους τρόπους πληρωμής συμπεριλαμβάνεται το PayPal (προτεινόμενη μέθοδος) και καλό είναι να γνωρίζετε πως διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 με αποστολή email στη διεύθυνση service @ keysworlds.com

Να σημειωθεί ότι οι προαναφερθείσες τιμές ισχύουν για όσο είναι ενεργό το εκπτωτικό κουπόνι. Πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή του κλειδιού που θα λάβετε στο email σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το λογισμικό που επιθυμείτε.

Loading